August 24, 2010

Alisya dan Ikhwan Hotfm

Alisya dan Ikhwan Hotfm (Bukan senang nak suruh dia bergambar camni)
Apa yang Alisya tengah fikirkan agaknya? Abang Ikhwan ni hensem juga ke?
Oh, I Love this Picture
Isteri dan Alisya gembira

Thanks buat Janatulhani yang ambil gambar ni . Dia dpt join sekali untuk jadi peminat yang join booth Ikhwan Hotfm dan Mawi. Lebih lanjut bolehlah refer entry ini : Rasa Ramadhan HotFM di Jusco Setiawangsa

P/s : Makin membesar, makin petah dan terhibur dengan keletahnya. Si Mama nya pula asyik bertanya, Papa, bila planning nak dpt adik untuk Alisya? Ummm, bila ya??

22 comments:

  1. Alhamdulillah, mudah2an dlm waktu terdekat ni blh tmbh bil. penduduk Malaysia yg berkualiti (maklumlah skrg mslh sosial remaja bgt teruk).

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan 14

    wah so cuit la si kecil bergambar.. apa pun teruskan lah ber planning ye hehehe

    ReplyDelete
  3. dah mama tanya tu...papa apa lagi?????

    ReplyDelete
  4. hahah muka budak kecik yang sungguh innocent! ;)

    ReplyDelete
  5. Alisya fikir ini sebenarnya

    "papa aku lagi hensem dari Ikhwan ni"

    hehe..elok la tambah sorang lagi, bg kwan kat Alisya.

    ReplyDelete
  6. @Iman's Umi ;tengah merancang..mungkin tahun depan kot bila alisya dah besar skit

    ReplyDelete
  7. @AngahSayang2314:thanks angah..tengah merancang

    ReplyDelete
  8. @Atia Adina : Papa kena buat apa ya?hik3..

    ReplyDelete
  9. @zida:budak kecik memang innocent..

    ReplyDelete
  10. itulah kelebihan wanita/isteri/ibu yg Allah beri...sakit mcm mana pun waktu bersalin...tetap nak anak lagi..hilang rasa sakit melihat/menyentuh/membelai anak yg membesar...ye sememangkan alisya kena ada kawan...hehe..amin

    ReplyDelete
  11. Alisya mcm malu je he2 tapi normal la kan perempuan malu, so sweet :)

    ReplyDelete
  12. comel anak ye. saya tak sempat kemana pun bulan puasa ni. huhuh

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. Chomelnya... Bleh Kita Berbesan Nti Bro... Hehehe....

    ReplyDelete
  14. Nomey2nye Alisya.. B'gmbr ngn Ikhwan lak tu. :DD

    ReplyDelete
  15. Wah..gambar pakai DSCTX5 eh? memang sharp!

    ReplyDelete
  16. janatulhani tu kawan shaye punye kakak.. hehehe~

    ReplyDelete
  17. suka tengok mata alisya. hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails