August 28, 2010

Hobi Baru Alisya


Alisya : Papa, Cepatlah , Alisya nak Pi Jalan-jalan ni
Papa : Tunggu la Satt, Papa baruje sampai rumah balik kerja ni

Alisya : Sebelum bawa motosikal, pastikan Cermin Kiri dan Kanan Berfungsi dengan baik

Alisya : Jalan-jalan ni Kalau dapat Jumpa Anuar Zain best juga

Ok, Get Ready to Go

Inilah Hobi Baru Alisya. Skangni kalau saya balik kerja, mesti dia nak saya bawa jalan-jalan naik motosikal. Tak kisahla walaupun pusing sekitar Condominium pun. Bukan main seronok lagi dia dok depan tu bila bawa pi jalan-jalan.

P/s : Anak itu penyeri kehidupan. Semakin berseri-seri hidup ini dengan kehadiran Alisya. Takpe Alisya, nanti tahun depan Papa tukar motor baru ya? Duit blogging Papa dah cukup nak beli Motosikal baru ni (hak3, jangan percaya, tipu aje)

10 comments:

  1. hehe awww comelnya..saya igt lg masa saya kecil2 dulu pun bila abah balik dr kerja mesti nak dia drive2 saya naik kereta..n saya mesti duduk di riba dia di driver's seat..kalau tak menangis meraung2..haha..

    ReplyDelete
  2. hehehe. bebudak kecik mmg suka diajak jlan naik motor camtu.

    dulu adik bongsu sy mmg cukup2 kerjakan my dad. hehe

    ReplyDelete
  3. budak zaman skrg,kecik2 lagi mmg dah pandai request..tngk la 1/2 thn lagi..semput la nafas daddy..hihi

    ReplyDelete
  4. bawakl alisya 2 jalan-jalan naik moto pastikan alisya pakai helmet tau. langkah2 keselamatan harus dijaga. huhu.

    ReplyDelete
  5. boleh lah tu kumpul2 duit blogging beli motor baru..cayalah papa alisay :)

    ReplyDelete
  6. huuhhhh.. baru nk percaya btol duit nuff dah boley beli motor..

    hebat! :D

    ReplyDelete
  7. wah....dh suka racing2 yek alisya...hehehehe


    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. Hahaha..ni cam nak gi rempit jer si alisya..hehe..semakin besar semakin banyak kerenah dikeluar...itulah anak..

    ReplyDelete
  9. Beli LC la bro. Kalau tak sedap, bagi saya ya. Hahaha.

    *Comelnya Alisya naik moto. Peringatan buat bro, safety first.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi