August 28, 2010

Kesibukan Jalan Masjid India Ketika Selangor Cuti

Inilah gambar yang sempat diambil selepas Solat Jumaat semalam ketika negeri Selangor Bercuti Sempena Nuzul Quran :



Penuh Sesak
Berduyun-duyun Orang

X Abis Lagi Ke Sogo Sale?

Dah cuti, jadi ramailah orang yang bekerja di Selangor mengambil kesempatan shopping di Jalan Masjid India yang memang terkenal especially untuk persiapan raya. Apapun, dinasihatkan janganla datang time weekend, buat penatje, ramai sangat orang, nak memilih barang pun tak selesa.

P/s : Best sangat ke Barang-barang di Jalan Masjid India ni ya? Kalau mak saya datang dari Terengganu, mesti ajak pi sini.

12 comments:

  1. saya sebagai orang KL yang menetap di Terengganu.. merasakan Kota Bharu lagi best dari Masjid India. Sejak duduk Terengganu, tak suka dah shopping kat Masjid India.. =)

    ReplyDelete
  2. byk pilihan :) me setiap thn pegi situ masa bln puasa sbb meriah :)

    ReplyDelete
  3. mmg btul...
    rmai gler smlm..
    nk jln pon susah..
    org rmai sgt...
    rsa cam x sggup lak nk g jln msjid india lg~
    haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. best ke? biasa2 je kot..
    hehehe.. nampak sangat sekarang ini pakat-pakat membeli untuk persiapan raya.. Shopping2..

    New Entry ProfHariz
    Tentang Fynn Jamal 150 Juta

    ReplyDelete
  5. mmg best tapi kena berhati-hati kat sana byk pencopet huhuu..

    ReplyDelete
  6. 1. Kena pandai pilih kedai/gerai.
    2. Kena pandai tawar-menawar.
    3. Kena pandai tengok kualiti barang.
    4. Kena pandai berjimat.
    5. Kena pandai jaga diri.

    Kombinasi di atas digabungkan, inshaAllah pulang dgn barang yg sepatutnya dibeli dan puas hati.

    Peace! :)

    ReplyDelete
  7. mesti la besttt..barang murah! bleh borong byk2. haha

    ReplyDelete
  8. Baru balik dari Jalan TAR td..adoiiii..tekanan perasaan betul T____T

    ReplyDelete
  9. bro, saya belum beli apa-apa lagi ni~


    haih...

    hidup jauh dari family ni kena tunggu balik selangor baru la beli barang2!

    sogo punya sell best!!!hahahahah

    ReplyDelete
  10. whoahh!! pengsannn...T__T

    nampak bumbung gerai je..isk3..mcm mana nak shopping?

    Gambar Best Filem Vampires Suck

    ReplyDelete
  11. bestnya jln TAr..lma x pegi since dah abis study...

    ReplyDelete
  12. Wow, so many people! Jalan Masjid India is so happening!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi