August 29, 2010

Hadiah Raya Buat Isteri


Hadiah Raya Buat Isteri

Inilah hadiah raya dariku buat Isteri sempena raya tahun ni. Ambil easy payment 0% guna Kredit Kad AEON Bank yang akan dibayar selama 6 bulan. Sambil kumpul point yang best dan menarik, boleh kasi hadiah untuk Isteri. Senang skit isteri nak membeli barangan kegemaran dia nanti.

Cukup gembira bila nampak komen dari Isteri di Facebook :

Sayang : Pi Jusco tadi....beli brg dapur skit....then, papa menghilang setgh jam.....tiba2 dtg balik...hulur SUMTHING padaku....aper ni???....papa jwb..."adiah utk raya@duit raya tahun ni....utk MAMA & PUTERI papa..."....tgk2 VOUCHER JUSCO RM500!!!!!......wah, THANKS SAYANG....mama happy n x terkata....wlpn, 1st time tahun ni lps salam raya di pagi raya,mama x dpt "ANGPOW"......mama REDHA


Kalau tidak gembirakan hati Isteri, hati siapa lagi kan? InsyaAllah, kalau ada rezeki lebih, duit raya untuk Mama tetap Papa akan berikan.Kata orang sayangkan Isteri, tunjuk-tunjukkan.Hik3...

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Saya berikan jawapan yang sama
Saya sayang Isteri, I Love You Sayang selama-lamanya
Terimakasih atas pengorbanan Seorang Isteri dan Ibu dikaulah yang Kucinta

P/s : Hargailah Jasa Seorang Isteri. Once in a while, give them a present and "Kasilah Surprise buat mereka " . Bukan mudah bergelar seorang Isteri dan Ibu,  Kan?

14 comments:

  1. bestnya bro! mesti wife sayang lebih a..

    ReplyDelete
  2. ni kiranya beli jusco voucher guna AEON card tu lah yer?

    ReplyDelete
  3. bertuahnya isteri eyriqazz..
    hehe~

    semoga terus murah rezki =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. mudahan cikgu beroleh berkat depan pengorbadan cikgu pada isteri tercinta..hehe.. salah ziarah.. :)

    ReplyDelete
  5. bertuah nya isteri bro iman :) hehe...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah...rezeki tu...

    Azwa..kalu agak2 tak terhabis BUACER tu..meh ajak kak sumi..
    leh sesama habiskan...muahahahha


    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  7. happy sakan kan, selamat menyambut raya

    ReplyDelete
  8. shopping sakan la Ms. Eyriqazz tahun ni

    ReplyDelete
  9. amboi bestnye bertuahnye rasa dihargai..sy setuju dgn eyriqazz sayangkan isteri tunjuk2 kan ye...tak semua suami buat mcm tu...hehe sakan shopping raya tu....

    ReplyDelete
  10. @fahmi ibrahim:sayangkan isteri,tunjuk2kan..

    @mama zharfan :haah,camtulah..tapi 0 interest..so,dpt point dan ble byr instalment...best kan?

    @noor afzan:thanks afzan...amin...

    @Are'Ja_(",) :thanks singgah....

    @Syima Emi :saya lagi bertuah dikurniakan isteri sepertinya

    ReplyDelete
  11. @Sumijelly:hik3,try la bodek dia..

    @Sharinginfoz:selamat beraya juga bro

    @aQuE lAh AqUe ;thanks

    @Che Armster ;hik3,sekali sekala apa salahnya kan?

    @mamashasha :itulAH yang sebaiknya kan?

    ReplyDelete
  12. menarik gak kad aeon nie ek.. brapa banyak point untuk claim voucher rm500 tu?

    ReplyDelete
  13. @Anwar Osman : tak pastila pula...saya pakai kredit kad beli voucher..rasanya kalau tak silap, 2500 point = Rm20 voucher..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi