August 29, 2010

Preview | Berbuka Puasa di Restoran Ayam Penyet



Ayam Penyet | First Time Mencuba, Terus Tergoda

Saya Suka | Sedap dan First Impression, Memang Puas Hati

Kami Mesti Pilih....

P/s : Full update coming soon, banyak sangat gambar yang tak sempat ditapis lagi. Apapun, first impression, I kasi rating untuk Restoran Ayam Penyet Ini = 9/10. 

18 comments:

  1. Ayam penyett memang bestt..!! I pun first time pergi, belum kuar kedai dah pasang plan nak gi lagi .. ha ha..!!

    ReplyDelete
  2. wah!! apsal tetiba je nafus makan membuak2 nie.... hahaha...

    p/s: memang sedap...

    ReplyDelete
  3. ayam penyet mmg menjadi pojaan family ku... pantang tanye nak makan apa? anak2 sure jwb ayam penyet mama.. he..he.. kepci & mecdi dh tak layan dah skrg ni...

    ReplyDelete
  4. ayam penyet kat mane ni bro?

    ReplyDelete
  5. Restoren Ayam Penyet Best

    dkt Giant Klang Sentral

    mmg siyes best!!!

    ReplyDelete
  6. Ayam penyet mmng yummeh!!! =)
    Xrugi kalau makan...

    ReplyDelete
  7. @*∽ IZAN ∽*:yup,memang sedap...rasa nak singgah lagi lepas ni..

    @Pembebel Jalanan:sedap kan?

    @HanisAzla :itulah,dulu ingatkan ayam penyet ni just ayam...rupanya byk lagi menu yang lain i.e sup,makan ngan nasi n etc...

    @ejum :Section 9, Shah Alam..

    ReplyDelete
  8. oh..best ek yg kat sini..yang kat wangsa walk tak best..huhu

    ReplyDelete
  9. makan hari tu kat wangsa walk tapi rasanya tak berapa sangat, maybe kena cuba tempat lain

    ReplyDelete
  10. The ayam penyet looks very delicious and nice!

    ReplyDelete
  11. memg siyes sedap nasi ayam penyek..

    kuah die yg sedap...

    lau boleh nk resepi nk belajar buat..hehe

    ReplyDelete
  12. Man, kau dah slim. Dulu berisi. Tahniah.

    Boleh ajak lumpa lari ni.

    ReplyDelete
  13. peberet aku gk nih..btol2..skali cuba, pasti nk lg..huhuh

    ReplyDelete
  14. ayam penyet my love..hehehe
    sedapnye..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi