August 9, 2010

Preview | My Water Moments With Sony TX5 at Sunway Lagoon



Preview the pictures first for My Water Moments with Sony TX5 at Sunway Lagoon. Full update will be publish tomorrow or Tuesday. Hik3..


Team D4 @ Team Atan Tuya Terlampau

Menyelam Gaya Dugong 
Adakah Ianya menjadi Milikku, Sumijelly, ataupun Monster Pink? Tunggu entry bsk or lusa. Hik3, kasi suspens skit..

P/s : Sebelum terlupa, Malaysian Book Of Records turut dicipta (tapi Unofficial saje, orang MBOR takde yang dtg), menyelam di dalam air, 5 orang mencari 30 kamera dan dapat mengambilnya dan letak di dalam bekas dalam masa 11 saat. Siapakah yang mencipta rekod itu? Hik3, tunggu...

27 comments:

  1. wowo, beshnya.
    tak sia2 siapa yang sertai cabaran tu kan.
    masuk Malaysian book of records lagik.

    ReplyDelete
  2. dok tertunggu2 n3 neh... puan sumi tuh dh bpe hari pingsan tuh...ehehehe...

    ReplyDelete
  3. bestnye....
    frust sebab tak dapat pegi hari tu...
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. fuhhh...
    teman, nak berenang pun xreti, lagikan menyelam... :)

    ReplyDelete
  5. wah...eyriqazz menang dgcam tu ke? congrats in advance :)

    ReplyDelete
  6. perghh..gempak la cmtu..
    dpt malaysian bokk of record tu..

    ReplyDelete
  7. penipu! mana ada org boleh selam cepat cam tu?

    ReplyDelete
  8. sekali lagi kcewa takleh join sebab sekolah ganti..sob..sob

    ReplyDelete
  9. @noor afzan:hik3...masuk2..Unofficialla...mmemang kagum dan hebat, the only team yang berjaya cecah bawah 20 saat...

    ReplyDelete
  10. @akuzle:mana tak pengsan, amik gambar sambil menyelam, teamnya pula melepas...hak3..gurau jer....

    ReplyDelete
  11. @MX:aiseh..kalau tak dpt jumpa bro

    ReplyDelete
  12. @DaHLia:kata sony tx5..sambil menyelam sambil amik gambar

    ReplyDelete
  13. @mama zharfan;eyriqazz menang?hik3...rahsia dulu,takle reveal lagi

    ReplyDelete
  14. @Anip™:itula,kalau Malaysia book of record dtg, sure dapat masuk tu...

    ReplyDelete
  15. @CikLilyPutih:ehh, adalah..bukan team cik lily ke?ehh,bukan team saya juga tapi saya ada provenya..nanti saya revealkan juga...

    ReplyDelete
  16. @n@m@n :aiseh..byk betul dugaan jadi guru ni kan?sorryla bro,tak sempat nak balas tag lagi..penat follow wife shopping....hik3...

    ReplyDelete
  17. wah...mcm best...member aku pegi bro...dia ckp dia jumpa ko..bgga dia..hehe.

    ReplyDelete
  18. tahniah2 dapat kamera... rugi la abang jai tak pegi kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  19. xdapat pergi
    huhu
    xpe, redha n pasrah je la

    ReplyDelete
  20. aiyoooo sangat besh!!! bilalah dpt pegi event2 mcm nie :)

    ReplyDelete
  21. hik3... bila part dua nie??
    aku x nak kuar selagi ko x kuarkan?? hahahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails