August 22, 2010

Staff Baru Nuffnang

Salam malam dari Eyriqazz,


Nuffnang is Hiring dan dengan ini memperkenalkan dua staff Baru Nuffnang iaitu :



Eyriqazz dan
Shahrul

Amcam, percayatak? Hik3...Adakah ini Entry Hangit lagi? Muahahaha...taknak jawab...

On the other hand :

Amboi,amboi, Bukan Main Lagi Mak Ikan @
Sumijelly @ Model Susu Cap Junjung dan Kancilbiru bergosip sambil diushar oleh Timothy Tiah

Mana boleh jadi, Kami pun mahu join sekaki...Ahaks...(+
Mohd Zaid dan Rabiatul)

P/s : Adakah entry hangit bakal menyusul tak lama lagi? Hak3..siapa yang mahu dihangitkan cepat-cepat angkat tangan? Jangan lupa kasi nama dan no. telefon sekali..

36 comments:

  1. uik, ingatkkan betul2 jadik pekerja nuffnang tadi bro.. hehe

    ReplyDelete
  2. ni gathering blogger sambil bukak puasa ker ;)

    ReplyDelete
  3. owh, boleh jer ek kalo nk g sesaja..hehehe

    ReplyDelete
  4. banyak jugak entry hangit ku buat
    hasil dari bro punye keje r
    ekeke

    ReplyDelete
  5. steady tu, perkembangan yg menarik ni, mana tau lepas ni boleh bukak advertising company sendiri :D

    ReplyDelete
  6. mcm n3 hangit je...
    tp cam btul pon ada jgk...

    ReplyDelete
  7. hahah kerja kami hanyalah main-main kat dalam ofis jer...

    ReplyDelete
  8. ahh.. nuffnang nak hire orang lagi tak? keh3x

    ReplyDelete
  9. ehhh.. ko g ofis nuffnang ker?aaa.. xajak aku..hehe..sadisnyaa..

    ReplyDelete
  10. weh.. korang semua ade pe ni?? pehal kumpul2 ramai2 ni???

    ReplyDelete
  11. Bila masa pulak nie..macamana aku tak tahu..hehe

    ReplyDelete
  12. owh tak mo tak mo hangit nanti aku nangis....hahahah

    ReplyDelete
  13. Haha! Igtkn btol2 dh jd warga Nuffnang td.. ;)

    ReplyDelete
  14. @mrnamie:hik3,kalau betul apa salahnya kan?

    @cik Nemo :best2..

    @mama zharfan ;gathering saje2 aje

    @DaHLia :kena timingnya ok2 aje...

    @marina anakcikbob;bukan suka2...kenalah kena timingnya...hik3

    ReplyDelete
  15. @joegrimjow ;hik3..bro pun sudah semakin menghangitkan orang?

    @Jard The Great :apa2 aje..hik3

    @etomyam :hik3..tak terdaya eden..

    @alif;betulke nak ni?

    @SyUhAdA ;so,hangit ke betul?

    ReplyDelete
  16. @Mohdzaid ;best jugak main2 kan...?

    @GaDis CoMeL:nak2..apply la...

    @darkbatman:x ajakla coz ko kan tengah frust dilamun cinta..hik3..

    @black_mel :hanigt2..

    @Hamzah Ian:saje2 jalan2 cari pasal

    @YobSumo:hangit yang macam2

    ReplyDelete
  17. @JAI:bro tak tahu..takpela..biarla tak tahu..hik3

    @Encik Tikus :apa2 aje

    @Kancilbiru;hik3 nangis ke nizaa?nice jumpa u...

    @lionteen:kalau betul apa salahnya kan?>

    @Fathiha Zainal :kalau betul camne?hik3

    ReplyDelete
  18. @Zikr the Jalanan Sepi Perantau:hik3...

    @atreyu strange;hik3..picture awak next time kot..hik3 lagi..

    ReplyDelete
  19. wah melawat ofiz nuffnang ke? hehe.

    ReplyDelete
  20. muahahaha.........oit..apa nie..kuarkan gmbr mak ikan..
    glamer mak ikan tau...muahahaha

    habisla..lagi ramai makan hati..muahahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  21. lorr.. ingat ker bebetul dah tadi.. boleh lar nak tanya beberapa soalan.. tapi.. tak rupanya.. jadi tak jadik lar nak tanya.. hehehe

    ReplyDelete
  22. @eykameow :haah,melawat...memang jealous tgk ofis Nuffnang...

    ReplyDelete
  23. @Sumijelly :mak ikan mmg dah glamour..umm,makan ayam goreng lagi sedap dari makan hati

    ReplyDelete
  24. igtkan bebetul td...

    heheheh salam singgah :)

    ReplyDelete
  25. Kikiki.. Klu betul2, nk mtk duit raya la byk2 from Mr Senior. Lalalalala~ ;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails