September 6, 2010

Pemenang Hadiah Bonus Duit Raya Give Away

Entry Duit Raya Give Away dirujuk. Sempena birthday Mak Mertua hari ini dan juga rezeki berblog yang semakin positif , saya mengambil keputusan untuk kasi Bonus buat salah seorang peserta Contest yang telah join .

Siapakah Pemenang hadiah Bonus Duit Raya Give Away?

Selepas diteliti dan bukannya melalui undian, inilah pemenangnya dan kenapa saya memilihnya menjadi pemenang :

Maryam Jamilah [ http://www.belogmj.com ]
- Peserta pertama yang join contest
-Komen yang membina dan berkesan ( BTW bro GTO, orang selalu mengadu pasal random.org tu akan amik peserta yang tengah2 je. so, unfair untuk peserta awal n akhir.. )..Jadi, saya akan gunakan box untuk memilih pemenang nanti,mungkin akan suruh wife cabut undi.
- Pengomen setia dan pengunjung setia Eyriqazz.com

Hadiahnya adalah RM10 Cash ataupun RM10 top up...Maryam, please let me know ur choice ya dan detailsnya ya? .Bolehla e-mailkan ataupun komen entry ini, no worries, i won't publish it.

Oh ya, ini hadiah bonus, so anda masih layak untuk menang untuk "Duit Raya Give Away". Part yang menariknya, if u win any of the prizes later, I will double itt.....As an extra bonus for you...

Mungkin before balik kampungni, bercadang bagi bonus untuk peserta lagi. Tengoklah camne nanti...Jadi, kepada sesiapa yang blom join lagi, bolehla join sekali...Bolehla join di sini [ Duit Raya Give Away ]

P/s : Jangan takut untuk berkongsi rezeki yang diperolehi . InsyaAllah, dimurahkan rezeki kita nanti.

22 comments:

  1. wah..baiknyer bro..semoga btambah2 murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. hahaha... the more u give the more u'll get.. Itu prinsip yang jugak saya terima...ahahaha... lagi satu, memberi biar ikhlas. jangan pikir balasan.. bahya.. :P

    ReplyDelete
  3. rezeki yg ada kita tak bole lokek...

    ReplyDelete
  4. wah...nak duit hijau tu 2-3 keping..ekekek

    ReplyDelete
  5. tahniah pada pemennag...bertuah betul sape yang menang tu kan

    ReplyDelete
  6. taniah kepada pemenang... rezeki raya.. :)

    ReplyDelete
  7. @Kaseh NazLieza:thanks...amin...

    ReplyDelete
  8. @mama zharfan:join..jgn tak join...

    ReplyDelete
  9. @thyYunx:gembira dpt gembira hati org lain

    ReplyDelete
  10. @lAl :setuju..kalau fikirkan balasan,mungkin akan kecewa.

    ReplyDelete
  11. @AngahSayang2314:setuju..sharing is caring,sharing is power..

    ReplyDelete
  12. @ellis suriyani :boleh2..kat mesin atm byk...hik3

    ReplyDelete
  13. @♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥:tahniah..awak taknak joinke?

    ReplyDelete
  14. Oh. bro gto.. Thanks untuk bonus duit raya. terharunye saye :) sudah share kat Kelab Blogger and UiTM Blogger seperti yang diwar2kan. maklumla line internet traffic jammed :p

    ReplyDelete
  15. nk gakk..huhu..tahniah kt dia..hehe

    ReplyDelete
  16. dah dapat.. sukenye~ thanks bro. sorry inform lambat sket. baru dapat online ni. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails