September 1, 2010

Prestasi Eyriqazz.Com August 2010

Salam dari Eyriqazz,

Entry ini sekadar entry peribadi dari eyriqazz. Jadi, jika ada persepsi yang negatif, saya mohon maaf awal-awal ya? Alhamdulillah, prestasi Bulan August mencatatkan peningkatan jika dibandingkan dengan Prestasi Bulan July 2010 .

Stats Berdasarkan Nuffnang Analytics

Stats Dari Google Analytics
Traffic Source

Alhamdulillah, besok genaplah Setahun saya aktif berblog dan hasrat di hati untuk hampir mencecah 2K sehari semakin hampir dicapai kalau berdasarkan Google Analytics. Kalau ikutkan Nuffnang Analytics, hasrat itu sudah tercapai. Terima kasih kepada semua pembaca , peningkatan yang hampir 100% jika dibandingkan dengan bulan July 2010. Mungkin rezeki di bulan ramadhan.

Other Blogging Achievement August 2010 :



3) Fourfeetnine Read My Blog ( Kepuasan Peribadi)



Terima Kasih buat semua pembaca. Besok genaplah setahun saya aktif berblog/My 1st Anniversary with Nuffnang. Dulu, honestly, masa mula-mula kembali aktif berblog, hasrat utama adalah duit but when the time past by dan dari pengalaman dan pembacaan, Alhamdulillah, itu bukannya my main priority saya lagi. Saya seronok berblog, dan Inilah yang saya pegang kini " When you put your passion in it and love what you are writing , the money will come to you. Tapi, if you blog for money and you didn't get it, you will get frustrated + feel demotivated . "

P/s : So happy, for the first time in my life, hujung bulan ini, mungkin 1st time dapat merasa cash out 4 angka. Thanks Nuffnang for making my life happier. Bolehla belikan hadiah untuk Alisya dan Mama. 

P/s/s : Enjoy dengan apa yang anda buat. Oh, ya, this is a very good tips from Shaolin Tiger :  Successful Blogging (If You’re Lucky) – Some Tips To Get You Started

P/s 3 : Plan nak buat Contest lagi lepas raya ni. Agak-agak apa Contest yang sesuai dan menarik ya?

26 comments:

  1. congrats eyriqazz!



    http://stormz-iylia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. congrats sbb dh capai 4 angka duit nuff tu ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah bro.
    alhamdulillah murah rezeki bro.
    berbaloi blogging bila minat diletakkan sebagai prioriti.

    ReplyDelete
  4. wow... masyuk nye.. nie motivasi tuk jd spt bro ..

    ReplyDelete
  5. wah tahniah...alhamdulillah dgn blogging blh buat duit. trafik pun mantap..kipidap :)

    ReplyDelete
  6. tahniah...tahniah...
    semakin meningkat pencapaian...

    ReplyDelete
  7. tahniah otai blog...bila leh jadi mcm ni ntah..huhu

    Laptop korang jantan atau betina??
    http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/08/laptop-jantan-atau-betina.html

    ReplyDelete
  8. fuhyooo.. takniah tahniah..mmg byk gile.. wa.

    ReplyDelete
  9. ooo dpt invite gi ke ayam penyet tu..nasib baik akak dah rasa dah..taklah kempunan ataupun jelous

    ReplyDelete
  10. wow.. taniah buat eyriq..
    moga maju lagi lepas ni..

    Sahabat Blogger Anda

    ReplyDelete
  11. woooo....masyukkk!!!!
    DJ sikit jerk..hukhuk

    ReplyDelete
  12. Tahiah Eyriq...
    semoga dimurahkan lagi rezeki...
    amin


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  13. Alhamdullilah..
    Semoga diberi kekuatan agar lebih lama dengan blog :)

    New Entry ProfHariz
    Malam Lailatul – Qadar Lebih Baik Daripada Seribu Bulan

    ReplyDelete
  14. @amirah :thanks..amirah pun boleh

    ReplyDelete
  15. @BeaN MorENo:tips..telah diberikan di blogging tips..

    ReplyDelete
  16. @mama zharfan :hik3..tuh coz advertorial..kalau tak,tak cecah juga

    ReplyDelete
  17. @fikah mus:thanks..rezeki nak raya...

    ReplyDelete
  18. tahniah eyriqazz..keep it up! dah banyak2 tu jangan lupa blanja oke..muahahaah

    ReplyDelete
  19. Tahniah bro, bagi aku best juga review macam ni.. selain untuk kenang-kenangan diri sendiri, boleh naikkan semangat member lain

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails