September 1, 2010

Sleep Like A Baby

Mungkin inilah yang dimaksudkan dengan :


Sleep Like A Baby

Suka Tengok Alisya Tidur .So Sweet dan Tenteram Jiwa

Alisya skangni ,kalau nak tidur malam, mesti mahu saya yang tidurkan dan dodoikan. Kalau tak, tak mahu nak tidur dia. Issh, betul la kata orang, anak perempuan memang manja dengan Papanya. Mujurlah dia tak susah tidur, kasi susu dan tepuk2 skit, terlelap la dia. Puteri tersayang, makin seronok melihat dia membesar. Sekarang ni makin petah dan gembira melihat keletahnya.

P/s : Seronokkan kalau dapat tidur puas-puas especially time weekend/cuti?

11 comments:

  1. sedap nye dia tido.. atas tilam empuk lagi cantik cadarnya.. :-)

    ReplyDelete
  2. so cute..geramkan? tgk anak2 membesar..alhamdulillah kita dpt merasainya...masih ramai yg tertunggu2 kehadiran anak..tapi ramai juga yang x sayang anak...
    tido time cuti mmg best..tapi kena bekejar buat kerja rumah sblm anak bangun...ekeke

    ReplyDelete
  3. hehe tengok bantal tu pun dah boleh tahu, betapa enaknya kalau dapat tido kt situ hehe

    Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

    ReplyDelete
  4. bestnye dier tidoo!!!jjelez2.1!!!!!^^

    ReplyDelete
  5. aman juga rasanya bila anak dah tidor sebab boleh buat kerja lain... hehehe

    ReplyDelete
  6. being a baby buat apa2 pun best & nampak sweet jer :)

    ReplyDelete
  7. salam. wah....syok nya dia tido.... biasalah nama pon baby girl kn?? mmg manja jerk...
    aku msg baru lam bloger nie...
    tp carita lam blog u nie mmg best2...
    i folow u n u folow me k!....

    ReplyDelete
  8. hehehe.. suka tengok kanak2 membesar :) diorg tidur memang comel..

    ReplyDelete
  9. kalau baby perempuan mesti rapat dengan ayah dia, betul tak bro?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails