October 2, 2010

Rezeki Treasure Hunt | Almost RM1K Hadiah Dimenangi

Fuhh,penat,baruje balik dari treasure hunt tapi it was worth it. Kami memenangi tempat ke 6 under media Kategori (under Nuffnang) . Alhamdulillah, semakin murah rezeki berblogging ini. This time all of us won :

Sony USB Media Player + 4 GSC Movie Vouchers 
 Nestle Hampers
Plus I Won Myself Lucky Draw Hadiah barangan Sunsilk (gembiranya isteri)


I Will update the full details later. Too tired now bertreasure hunt. Penat tapi best dan mengujakan.The best part is almost all of us are newbie di treasure hunt but under media category we manage to beat Harian Metro dan Sin Chew. Syabas G+. Thanks Nuffnang for choosing us to participate under Nuffnang flag. Kepenatan yang berbaloi-baloi, hadiah almost RM1K satu kereta menjadi milik kami.

P/s : Eyriqazz tak tamak dan makan sorang, so, kalau mahukan hadiah dari eyriqazz, bolehla mencuba Rezeki Berblogging Untuk Dikongsi

11 comments:

  1. tahniah bro, memang gempak dapat banyak hadiah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki makin bertambah..
    best juga tu kalau dapat join aktiviti macam tu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, semoga lepas ni makin banyak rezeki yang diperolehi

    ReplyDelete
  4. Tahniah, tak sia-sia treasure hunting :)

    ReplyDelete
  5. peeh..macam best je...
    cmna boleh terpilih?
    nak button i love nuffnang tu..heheh

    ReplyDelete
  6. congrats!! u makin to go UP there!!

    ReplyDelete
  7. congrats bro...rezeki melimpah ruah hasil blogging ni ;)

    ReplyDelete
  8. wah..
    byknya dpt brg..
    tahniah~!!

    ReplyDelete
  9. best nyer, best nyer, nak sikit.. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails