November 12, 2010

AC di Mana, AC Di Sini , Kojoii...

Dengan cerita Facebook Fan AC Mizal telah didelete. Mana AC menghilang?Larr, tak menghilang pun, baruje jumpa dia sat tadi :

AC Di sini laa, tengah nak promosi Album terbaru bertajuk "Gelang, bermacam Gelang"

Hik3,takdelah gurau je. Ni Klon AC kot. Kalau mahu beli gelang ngan dia ,mungkin dia boleh berikan harga diskaun. RM10 je boleh kot...

Hik3, sorry bro, gurau lagi. Nanti updatekan pasal event ni.

P/s : Klon P. Ramlee @ Azhar Ramlee @ Je Jai mendapat sambutan hangat malam ni. Ramai mintak sign autograph. Ehh, AC di mana? Sila tanya Abang klon P. Ramlee kita, mesti dia tau punya.

18 comments:

  1. salam eyriqazz.. aku suka ayat ko tuh.. "AC di mana, AC di sini... kojoi!!".. haha

    nak tergelak plak rase.. uishh,, free2 singgah belog aku yang tak mantops macam ko nihh.. tunjuk ajar ku sifu!!

    ReplyDelete
  2. hoho nnt letak link sekali bro kalau byk masa :) byk blogger yg tak kenal lah tadi...

    sorry tadi cari gak bro sebelum blah, tapi tak jumpa plak, so jalan dululah...

    ReplyDelete
  3. whoaaaa.... gambar teaser party yang menarik nie....

    ReplyDelete
  4. hahaha....

    mmg macam ac..

    update nnt aku curi gmbr tau.. haha

    ReplyDelete
  5. you ni Eriq... memalam dah buat I gelak dgn tajuk n3 tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. Gedebuk..sah jadik bahan geng tabarut lepas ni..apa-apa pun terima kasih kat juru make peribadiku si DD hehe..tungguuuuu..terimalah pantunku ini ada guni takde beras ada hari aku balas..jeng..jeng...DAYDECK!! Ko anta 20 keping gambar curi curi si eyriqazz kat aku..termasuk yg gmbar senyum 3 mcm lepas amik gambar aksi yg gitu gitu tuhhh..wakakakaka

    ReplyDelete
  7. waaa.................. jeles...jeles..jeles.......

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. dh delete ek fanpage die...isu hangat skarng psl AC

    ReplyDelete
  9. sekali tgk yang pakai spek tu cam ac

    ReplyDelete
  10. aku ingat nak datang juga.. sekali tengok ada tema ..alamak..aku kata tak jadilah.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @SyafiQ Bleszynski:hik3,saje selingan..InsyaAllah,ada kelapangan akan kusinggahi..thanks singgah

    @LORD ZARA 札拉:hik3

    @Kamil ace[tm] :nyanyi lagu rock kapak lagi

    @YobSumo:hik3,balik terus ada hal...nanti saya linkkan..

    @ hazman aka species1980 :hik3,blom masuk gambar bro menari robot n cubaan meraba lagi kan?

    ReplyDelete
  12. @hamzah ian:hik3,kan2?Curikje...kasi pinjam BB torch 3 hari pun jadik..

    @Miss Mirror a.k.a Sam;hik3..bukan senang nak buat orang gelak kan?

    @JAI:jangan,jangan,saya tidak bersalah...Itu bukan saya,it sound like me,it look like me, but actually it not me..it's my clone..

    @Sumijelly :kasik jeles2 lagi..

    @mama tisya :hangat2..lempar batu,sembunyi facebook

    @- zuriey - :2 kali tgk?

    @CikLilyPutih:Ac di mana?Ac di milan bak kata joegrimjow

    @ myvitrd @ Tn.Punya:hak3,macam tak biasa..tak follow tema,tapi at least dtg is much better rasanya...

    ReplyDelete
  13. Ac hilang bersama-sama gelang-gelang die =P

    ReplyDelete
  14. yang sebetulnya kek amno si AC tu eh.. datuk AC?
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  15. @Wan Gerrard :dah hilangke?blom lagi rasanya

    @nur:tak sure la pulak saya....skang ni ramai sangat datuk..pernah dengar siapa ntah ckp..kalau pergi satu tempat, baling batu, it might hit one of the datuk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails