November 13, 2010

Bila Artis Terlampau Beraksi

 Je JAI @ P. Ramlee Jr Bermisai Kontot

CheArmster @ Kembar Si Diva Popular + Daydeck @ Raja Gelek Malaysia


Cik Lily Putih @ Ratu Dangdut 90 An + Manager Kak Ina KL @ Cat Farish + DD @ Michael Jackson (kasi link, terlupa laa)

Hazman Fadzil @ The Molested Guy, Yobsumo and  Mohd Zaid and The Topi Terbang

Cuba teka Siapa? It Sound Like Me, It Look Like Me, But It's Not Me ,Sempooi, Kojooii...

Inilah Projek Harimau Jadian Ku untuk Menangkap Bloggers2 Terlampau

Artis Baru Paling Hot Masa Kini, Eyriqazz and The Delicious Cookies (hik3)

P/s : Dalam ramai-ramai artis klon di atas, yang mana satu menjadi pilihan anda? Ohh, My Vote for Sure goes to P. Ramlee the Misai Kontot.

19 comments:

  1. hehe.. blogger terlampau mengalahkan artis.

    ReplyDelete
  2. aku vote p.ramlee jugak...bermisai kontot..hahaha

    ReplyDelete
  3. Gambo lasssstt tu ta tahan.. ahahah~ artis owh!!! =D

    ReplyDelete
  4. sangat happening... and bro, begitu feeling menjamu cookies...hahahah

    ReplyDelete
  5. kak ina dah pakai model cookies ek..cayalah!

    ReplyDelete
  6. Wahhh..cun banget sih P.Ramlee tu..tp kena fight dgn model kukis kak ina. Lepas nie hanis zulaikha pun tak blh carik makan..ahaks3

    ReplyDelete
  7. suka part jual gelang kat petaling street tu..i loikeee.wahaahhahahaa

    ReplyDelete
  8. kukis nampak sangat hot... hikhik....

    ReplyDelete
  9. @Nancy Poh :seriously,memang sedap..harini dah abis satu tabung,100 biji..nak order lagi..ble contact kakinakl.com .saya gerenti,puas hati

    @Mr. J :hak3,lepas ni artis pun xble cari makan..

    @redfingger :misai bukan sebarang misai,misai diimport dari jepun

    @Shahrul Shaharuddin :hak3....artis terlampau

    @Nadia arRumaisha :cookies yang sedap,kenalah feeling2..

    ReplyDelete
  10. @+d.O.Y.A.h+:wah2,..

    @J.M.R:hik3,nanti dia kena blanja makan rumahnya..hik3

    @JAI :abisla lepas ni..hik3..

    @HafizRahman.com :gelang,bermacam gelang,ada gelang 10 ringgit,ada gelang 100 ringgit,ada gelang 1ribu...

    @niDa :hot dan terbaik..lepas ni famous amous pun tutup kedaile..hik3

    ReplyDelete
  11. tak berkenan dgn sume artis2 di atas, tp berkenan kt biskut tu je..tgh lapa ni haha

    Makin Dewasa, Makin Simple? Anda Bagaimana?

    ReplyDelete
  12. hmmm.... mengigil dowh...geram pun ade.. time kena hold tue.... haishhh....tapi model kukis mmg macho abissss

    ReplyDelete
  13. oooo kamu jadi duta kukis akak ek...terima kasihlah sudi jadi duta tapi bayaran. tq sudi promote yer..terharunya..

    manager akak pun kena beraksi kat atas pentas ker..dia tak cerita pun.

    akak vote jejai misai kontot tu jugak..

    ReplyDelete
  14. wow, sape yang seksi tu.
    mmg jadik!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails