November 24, 2010

Dikaulah Yang Teristimewa







***Papa dan Mama Celebrate 3rd Anniversary, Si Anak pula yang teruja lebih. Oh, Alisya...Dikaulah yang teristimewa..Tgklah, dah pukul 12 malam masa menaip ni, masih belum mahu tidur.

P/s : Thanks all for the wishes..Sorry tak sempat nak balas semua komen. Will update later on Our "Romantic Dinner At Haven Restaurant, Look Out Point ".

26 comments:

  1. comel je alisya ni. hehe
    geram tengok :)
    selamat ulang tahun yang ke3 bro eriqaz :)

    ReplyDelete
  2. wah sama dgn bapak dia..
    mirip

    ReplyDelete
  3. takpe.. asalkan hepi bro.. :)

    ReplyDelete
  4. alisya sgt cute!
    tg bro eyriqazz sbb sudi vote for me ;)

    ReplyDelete
  5. stumbled upon this post from Google Malaysia..salam, ShueQry here..

    owh,saya suka tengok gambar yang ketiga, walaupun mukanya nampak merengek, namun riak wajahnya nampak sungguh istimewa..mengingatkan saya pada dua orang anak saudara di kampung.. thanks.

    ReplyDelete
  6. wah..pegi dinner tu.. apa pon anak mu sgt comel.. semoga kekal bahagia eyriqazz..

    ReplyDelete
  7. whoaa... cutenya gaya si alisya makan fries tue....

    ReplyDelete
  8. comeynye Alisya makan..samat ulangtahun ke3 eyriqazz sensei..

    ReplyDelete
  9. alisya nmpk dh besar, blh tmbh lagi pas nie...ehehee



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  10. suka tengok alisya makan pejam mata

    ReplyDelete
  11. #Miza Yusof :bukan miza,papanya pun geram..thanks miza..

    #KBSM :thanks...

    #sfatimahzj :tuhla..makin semangat..nak suapkan dah taknak skang

    #Azmi:hik3,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

    #KiD :betoi2..

    ReplyDelete
  12. #shera haifa:thanks

    #Mama Zharfan :thanks mama zharfan..alah,small matterje..anytime

    #ShueQry:thanks shue..thanks singgah..stumbe upon google malaysia?

    #Tn.Punya :thanks bro..bila pula time bro?

    # hazman aka species1980:hik3..comel macam papanya

    ReplyDelete
  13. #d_LA :thanks d_la..appreaciate it a lot..

    #Jard The Great:sorang baru,,,more to come..hak3..

    #yanmie:boleh2 aje..hik3

    # Sharinginfoz:hik3..suka juga

    ReplyDelete
  14. pandai betul si alisya ni buat muke cute...apapun dia mmg cute...

    ReplyDelete
  15. comel la alisya.....dah pandai request adik lom?huhu

    ReplyDelete
  16. comelnya dia....dengan baju meah menyala

    ReplyDelete
  17. comelnya alisya..nak tengok gambar papa mama alisya sambut 3rd aniversary jugak..hehe ;)
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Dr Rozmey idola hatiku"

    "2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

    ReplyDelete
  18. #Nadia arRumaisha:thanks nadia..cute macam papanya kan?

    #SURIA AMANDA:semalam mamanya tanya,nak adik tak?dia jawab, taknak,taknak..hik3...

    #suffer8zine:thanks bro...

    #Atia Adina :hik3...tok wan nya yang kasi..amik aura kak red sikit..

    #KimiCnoL:thanks..nanti saya updatekan...

    ReplyDelete
  19. #azzey :thanks...

    #y@n@ M!B :thanks..muka nakaL?pushh,push...minta dijauhkan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails