November 14, 2010

Happy Birthday Eyriqazz

14 November 2010, begitu cepat masa berlalu. Di kesempatan ini, i wanna wish myself :

Happy 25th Birthday Eyriqazz

Tak sangka dah 25 tahun dah umurku. Takper2, Men's Life Start at 40. Ada lagi 15 tahun tu.Hik3....this is my WishList :

1) Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki dan Berrbahagia Bersama Insan Tersayang.

2) Menjadi Suami dan Bapa yang terbaik buat Alisya dan anak-anak yang lain jika dimurahkan rezeki.

3) Terus kental dan tabah dalam menempuhi hidup ini.

4) Memberikan yang terbaik buat Ibuku dan juga adik-adikku yang lain. Alhamdulillah, adik bongsuku sudah dapat buat kursus gunting rambut, harap-harap dapatla dia menjadi tukang gunting rambut berjaya.

5) All The Best in Future Endeavours..

Terimakasih buat semua yang wish eyriqazz di Facebook, mesej, twitter, etc..Terharu rasanya..this is the first time i received so many wishes...

My Wish for Today :

JIka Ada sumur di ladang, voting diextendkan lagi seminggu dapatla sekiranya anda  Vote Eyriqazz For MySelangorStory Entry . Jika sempat,vote dan komenla mana-mana entry yang berkenan.

Dua tiga Kucing Berlari
25 tahun umur eyriqazz kini (hik3)
All the Best, Wish Me Luck dalam meneruskan hidup ini
Hidup ini hanya sementara, hopefully berjaya dunia akhirat ,doa-doakanlah Sekali

***Life is Beautiful. 

UPDATED 

Thanks for All the wishes.Sorry,tak sempat membalas komen lagi. Terharu hati, rasanya ini first time entry on weekend more than 50 komen.

Yerla,yerla,i'm not 25. 25 tahun masa saya kahwin.But that is one of the happiest moment in my life,so tak salah i said i'm 25 kan? Hik3...this year is our 3rd Anniversary, so do the maths.

Thanks again. Dushh,Restoran Sekinchan Ikan Bakar, Setiawangsa, really spoil my Birthday Celebration. ....

63 comments:

  1. happy birthday !!!

    ReplyDelete
  2. Happy birthday bro! Semoga sentiasa bahagia dan murah rezeki hingga kahir hayat bersama-sama keluarga.

    http://www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Happy birthday ye eyriqazz..muda lagi rupanya..hhihi..wish u all the best dan moga panjang umur..

    ReplyDelete
  4. Happy Besday Bro!



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  5. happy birthday!!!!! may all your dreams come true...

    ReplyDelete
  6. Happy birthday ! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki :)

    P.S ; betul ke 25 ?

    ReplyDelete
  7. happy birthday!!!!!!! 35 tahun kan? ehehe

    ReplyDelete
  8. hepi birthday la jugak....semoga dimurahkan rezeki dan mendapat umur panjang yang diberkati....amin

    buat entry khusus utk diri sendiri yerk....ngeeee

    ReplyDelete
  9. happy birthday bro eriqazz.
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. amin.

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir semoga pjg umur

    ReplyDelete
  11. hope sumer wish list tu tercapai..hepi besday eyriqazz!

    ReplyDelete
  12. ewaaaaaaahh 25 ke?

    hahaha

    btw, slamat hari lahir.. semoga eriqazz dikurniakan rezeki dan badan yang sihat!

    ReplyDelete
  13. selamat hari uhuk...tua la adik eyriqazz oii....hehehe...joke!

    May Allah bless u & family always...

    ReplyDelete
  14. elehhh 25 ke 35 bro... bluekkk.. :p

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir bro :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  16. ya la tu 25...ingat org x tau umur dia,hehe...nak bocorkan rahsia la umur dia berapa..blh buat satu entry ni...sapa nak tahu umur eyriqazz..

    apa pun happy b'day to u bro....

    ReplyDelete
  17. happy birthday, bro!
    cepat umum pemenang my raye moment contest!

    ReplyDelete
  18. happy birthday..may ur dream come true!

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday brothaaa !
    May Allah bless you and may your dream comes true :) heee

    Chaiyo2 !

    ReplyDelete
  20. Happy Birthday Eyri..

    25???? Siyes meh, u look mature than your age...sbnrnya nak cakap tua...hehehe...jangan marah, kang kena jual..

    Semoga menjadi insan yang lebih cemerlang, gemilang dan terbilang ehh

    ReplyDelete
  21. Bro baru 25? haikkk? biar betik?huhhu~ selang 2 tahun je lah eh kita.. huhhu~

    All the best for you Mr. Eyriqazz.. u was done to be popular blogger and keep it up ya.. =)

    Salam..

    yours
    SH

    ReplyDelete
  22. HAPPY BIRTHDAY
    moge entry lebih meletup lagi

    ReplyDelete
  23. happy birthday abng GTO
    silent readr ni
    may ALLAH bless u
    murah rezki
    panjang umo dan muga alisya leh tambah adik lg hikhikhik ^^

    ReplyDelete
  24. bro...baru 25 ke?...hehehehe
    happy birthday bro...
    semoga panjang umur dan murah rezeki ye...
    =)

    ReplyDelete
  25. la baru 25 ke...?
    nape nampak cam dah 35... hahahaa.a... ;)

    wish u all the best...

    ReplyDelete
  26. hepi besday ye besan..kita sebaya..hahaha

    moga jadi suami dan ayah yang terbaik di dunia.

    pssstt!!! sure ada mkn besar mlm nie...hahaha *gelak suke*


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  27. LUAS SUNGGUH LADANG TEBU,
    SAMPAI TERPAKSA NAIK KUDA,
    SELAMAT HARI LAHIR DARI MAT GEBU,
    MOGA PANJANG USIA DAN AWET MUDA..hehe

    ReplyDelete
  28. Selamat Menyambut Hari Kejadian Bro.. Semoga Sihat Tubuh Badan Dan Ditetapkan Iman.. Disamping Dipermudahkan Segala Urusan

    ReplyDelete
  29. Selamat Hari Jadi. Mudo lagi yer..semuga apa yang impikan akan terlaksana hendaknya.

    tak buat open table untuk talibarut ker

    ReplyDelete
  30. happy bday eyriqazz!! muda lagi rupanya, i ingatkan dh 30s :) jgn mare :)

    ReplyDelete
  31. happy birthday !moga tercapai segala harapan dan impian :) muda lagi rupanya erkkk..adikkku rupanya :p

    ReplyDelete
  32. happy birthday eyriqazz.. alamak muda belia lagi rupanya

    ReplyDelete
  33. Hmmm...Slamat Hari Kelahiran to u bro.....baru 25 tahun rupanya... muda remaja lagi.... ;-p

    ReplyDelete
  34. salam GTO
    happy besday.. makin kanjut dah usia kau

    ReplyDelete
  35. Happy Birthday Bro..All the best ^_^v
    hope all ur wish come true

    ReplyDelete
  36. wah..pangkat adik rupanya ni..hehe


    happy 25th birthday..semoga semua itu tercapai.,,aminnn

    ReplyDelete
  37. 25?? series aku ingat ko 30++..pape pun selamat ulang tahun moga terus sukses...

    ReplyDelete
  38. happy birthday Eyriqazz. You're still young bro. Akk rasa so old-lah. hehe

    ReplyDelete
  39. Apa?! 25 tahun??? *pengsan* susah gak kenal orang yg kuat berangan ni.. hehehe.. dah bujang lapok tu mengaku je la bujang lapok.. heehee

    on a serious note, HAPPY BIRTHDAY to you bro n just want you to know it has been a great pleasure to be a friend to you. hope this day is celebrated with a lot of love, hugs and kisses with your loved ones and your friends..

    ALL THE BEST!!

    ReplyDelete
  40. Happy birthday, baru 25, muda lagik tu

    ReplyDelete
  41. yekea 25 ? macam 18 tahun jea, keh keh keh

    ReplyDelete
  42. selamat hari lahir bro.. semoga hepi-hepi hendaknya

    ReplyDelete
  43. lorrr baru 25 ke...hehehehe takpe tetap nk pggil uncle. hehehe! btw epy bufday uncle...hik2!

    ReplyDelete
  44. happy birthday bro, semoga happy selalu

    ReplyDelete
  45. Selamat hari lahir Enchik Eyriqazz.. semoga panjang umo, murah rezeki.. n berjaya dunia n akhirat..
    ;)

    ReplyDelete
  46. happy besday bro!! semoga impian tercapai.. dan sentiasa dilindungiNya.. ameeenn

    ReplyDelete
  47. selamat nyambut ulang thun yg ke-25!! semoga hidup lbh berjaya!! all d best =)

    ReplyDelete
  48. samat ari beranak en.eriqazz...
    pjg umur n murah rezeki...tet

    ReplyDelete
  49. Dear All : Thanks for all the wishes...Amin....

    ReplyDelete
  50. happy birthday bro....
    semoga panjang umur dan berbahagia dengan family selalu....

    ReplyDelete
  51. Happy birthday bro..nanti kita celebrate kat kedai doraisamy..hehe..mat joe belanja cake secret receipe..wakaka..by the way anniversary kita rasa hampir sama kut,bulan nie gak man

    ReplyDelete
  52. selamat harijadi yang ke... aku malas nak kira. semoga panjang umor & murah rezeki.. oo sempat jugak ko buat video terlampau aku ek..

    ReplyDelete
  53. feel free to visit... (^^)v

    http://loveninasyakina.blogspot.com/2010/11/entry-khas-untuk-teacher-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  54. sorry lambat wish...takde mood ngadap blog for 2 days... :P

    Selamat ulangtahun ye eyriqazz..semoga apa sahaja yang dihajati akan termakbul..amin...

    ReplyDelete
  55. happy besday bro...smoga sukses and bahagia selalu disamping keluarga tersayang

    ReplyDelete
  56. belated besday eyriqazz..moga murah rezeki..dpt baby baru..wahaha..

    ReplyDelete
  57. curi umor gua tuh!

    hampeh!!

    p/s: bile nak tambah lagi sorang nie! hehehe (^v^)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails