November 6, 2010

Seronok Mak Ayah Shopping Camni


Seronok Mak Ayah Shopping Camni. Dalam trolley tanpa apa-apa pun boleh lena tidur. Anak siapa la ni? Hik3....Gambar diambil di Jusco Wangsa Maju.Hik3, Candiddd....

14 comments:

  1. huish...ingatkan alisya tadi...ekeke

    ReplyDelete
  2. masa anak kecik pun,anak selalu tidur dalam troli..tapi akak memang bawak bantal dan alas..kecian sakit per besi troli tu

    ReplyDelete
  3. alahai,,lenanya dia tido. dalam troli plak tuh. sadis sungguh. mesti tersenyum tengok budak nih.

    ReplyDelete
  4. hollo hollo..
    penat sangat ni sampai tetido yep.

    ReplyDelete
  5. @syashafie:best2..

    @Cik Gallus Gallus:comelkan?

    @Kancilbiru :gambar alisya pun ada...tunggu...

    @kak ina kl ;tuhla,kesian kan?

    @nur choki choki :letih temankan mama n papa dia shopping

    ReplyDelete
  6. @joegrimjow:tak2..kamera biasa je...

    @eiela :hik3,senyum kan?

    @noor afzan:tuhla..mak ayah dia tolak tak bergerak pun

    ReplyDelete
  7. letih sgt lah tu...
    anak2 kakyong belum penah lagi camni.. kalo shopping jer 3-3 celik mata.. kalo buleh semua nak diangkut..

    ReplyDelete
  8. Sebab itulah I suka shopping sorang diri. Dibawak bapaknya suruh cepat sesaja. Dibawak anaknya, cam ginilah jadinya!

    ReplyDelete
  9. cute giler! my heroes pun slalu dok dlm troli je bila shopping, tapi tanak lelap langsung, mulut bising buat kecoh bila troli stop ada laaa hehe

    ReplyDelete
  10. alamak comelnya... penat sangat shopping tuh ... hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails