November 23, 2010

TM Everyone Connects Birthday Bash

Pada hari Ahad yang lepas, 21 November 2010, saya sekeluarga telah menghadiri " TM Everyone Connects Birthday Bash" yang pertama. Event ini telah diacarakan oleh Ben & Honey Madu dari Fly FM, acara-acara menarik dan juga persembahan daripada kumpulan Bunkface. Jom terjah :


Comel dan Kiutnya Kartun ni. Teringat iklan dia yang begitu cute dan menarik
Memang Meriah, ramai yang datang

Register dulu dan Like kan Facebook " Everyone Connect" . Dah nak cecah 70,000 Fan Skang ni


Salah satu Acara Menarik : Tendang Bola ke dalam Gol untuk Subscriber baru TM Unifi & Blockbuster Deal package dengan penjaring terbanyak dalam masa 2 minit akan memenangi RM1,000
GplusMy Bloggers Bersama Madu FlyFm
Eyriqazz dan Sam Bunkface
3 Bloggers Bertuah yang berpeluang bergambar dengan Jersi Manchester United (kami diberi hak ekslusif untuk mengambil gambar,thanks TM)
Tengokla Alisya, bukan main seronok dia ke sana ke mari
Happy 1st Birthday TM Everyone Connects
The Hottie(Summer Ash)/ Profesional Gamer/Ambasador of TM. She will kill u easily di medan Gamerzz
Eyriqazz Sangkut juga, Subscribe Pakej Unifi VIP 5 ( tapi tempat tinggal belum di kawasan coverage, so registerje dulu, tak perlu bayar pape, later on bila dah ada coverage, dia akan call kan terus,so can beat the Q)

Dengar cerita Speed Unifi memang laju. Plus dapat pakej promosi/diskaun diberikan untuk yang subscribe hari itu. 

Amboi,Amboi, Anak Papa pula yang sibuk nak Main Bola
Persembahan/Nyanyian mantap dari Kumpulan BunkFace
Belon dipecahkan, Free Gift kepada yang dapat hadiah di dalam belon itu untuk diredeem
Dapatla T-Shirt TM Connect dan CD ( ada yang dpt lebih dari 10 hadiah)
Inilah Model/Ambasador terbaru TM Everyone Connect (hik3, just kidding)
With the Hottie(Ashley Khoo/Summer Ash)/Profesional Gamers/Ambasador of TM 
Yup, this event Connect Us yang pelbagai Usia  (paling muda sayala, 25 tahun, hik3)
Bloggers Bergambar Lagi
Rasa-Rasa Berminat tak Unifi Ni? ( Paling Murah RM149.00 sebulan but untuk pengguna Internet tegar, I think it was worth it) 

TM Everyone Connects Birthday Batch 2010 event menguja
Saya suka, Family pun sama
Make it a yearly event cadangan saya
Tentu ramai yang mahu turut serta di lain masa

P/s : More pictures can Check It Out Here

*** Siapa suka event camni sila angkat tangan??Hik3...saya memang suka event-event camni, banyak informasi dan acara menarik untuk join bersama.Anda pula bagaimana?

24 comments:

  1. eh boleh register even tho belum dalam kawasan? eh ok jugak ni.. i memang ternanti2 la Unifi ni.. bila la nak sampai kajang.. tadi tanya dorg kat TM Point they say paling lewat next March.. huhu lambatnya.. :( tak sabar nak VIP10.. kitorg kat rumah ni mmg pengguna tegar internet..

    ReplyDelete
  2. Saya Tidak DiJemput... Waaaa..... Asik Kena Tinggal Jerk

    ReplyDelete
  3. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    mmg meriahh beb.... mcm nak joint je

    ReplyDelete
  4. hahaaaaa..
    TM, merintis kemungkinan..
    angkat unifi vip 5 tu... pheeewwiiittt.. macam2 adaaa...tak silap, ada hypp tv skali.. wooohooooo..
    idup TM!!!

    ReplyDelete
  5. wow unifi banyak juga ada tengok diaorang promote, dengar khabar speed memang laju, apa-apa pun tungguuu

    ReplyDelete
  6. best gak event camni ek...sy angkat tangan ni..heee

    ReplyDelete
  7. arghh......apa la gunanya..kalu dalm gmbr tu x ada aku....tak meriah dowh......hahahahaha (arghhhhhhhh..........)

    P/S : Selamat Hari Anniversary....semoga kekal hingga akhir hayat yek Eyriq...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. nice! do they finally have a new song?

    ReplyDelete
  9. whoaaa... jeles siot tak dapat join... sebab keje... huhuhu... tapi takpe adik aku dah masuk TM nanti boleh adjust kat dia....

    ReplyDelete
  10. bestnya dpt free gift :p kalo event dpt free gift byk2 aku suka laa..hehehe.eh,mana mama alisya ?

    ReplyDelete
  11. merajuk la camni.. takde orang ajak.. sob2..

    ReplyDelete
  12. wah bestnya.. mcm rugi je tak g.. dpt juga call aritu.. tapi pada masa dan tarikh yang sama aku ada program lain.. so takdapat lah nak join..

    ReplyDelete
  13. #Ery Farieha:oh ye ke?brapa umur ery?

    #Bella Enveeus :dia kata boleh saya registerla..saya pakai blockbuster deal skang...so far,skangni semakin memuaskan ..tgk unifi dan bila dibodek terus sangkut..hak3..

    # aReaL :ala,terjah je..open to all event ni

    #Afzainizam:memang meriah n thanks singgah

    #GreenLava:hot...hik3...

    ReplyDelete
  14. #KiD :hik3,tuhla teruja bila dia kata kalau angkat haritu unlimited download..apa lagi,terus sign je la..

    #Sharinginfoz :yup,wait n see..takpe..apa2hal ada SKMM untuk membantu

    #mahira oya :mana tangan,tak nampak pun?hik3..memang meriah

    #Sumijelly;tanpa sumi terasa lebih kemeriahannya..waka waka...thanks for the wish sumi

    ReplyDelete
  15. #~ ReD ~ :sukala kan dpt jumpa buah hati..

    #Philip Khor :nice,not sure..i think the song still through my window...

    #hazman aka species1980 :adjustkan harga promotion untuk aku sekali bro..hik3

    #e.l.i.s.s.m.i.e :best..mama alisya pemalu...takut paparazi amik gambar dia..hik

    #hamzah ian :lor,dah inform sumi,sumi tak inform ko ke?apa punya mak ikan daa...

    ReplyDelete
  16. #myvitrd @ Tn.Punya :takpe2,tahun depan kita gegarkan lagi..time tu kita pula nyanyi..ada berani?

    ReplyDelete
  17. dpt hadiah bestnyaaaaaaaaaaaa, comel gambar anak. salam perkennalan :)

    ReplyDelete
  18. wah2 bro eyriqazz kita meletop.. gmbr dgn celebrity sokmo.. alisya pon dah bleh jd model :p comel!

    ReplyDelete
  19. #hans :haah,darkbatman pergi juga..ramai bloggers yang hadir..lebih 10 orang..

    #/Dayah//Nurul/:thanks...salam perkenalan ...hik3,best2...

    #azzey:yup,memang meriah...

    #Gadis & Wanita:hik3,itulah kelebihan aktif dengan Community Nuffnang..banyak kelebihan..jomla join sekali di lain masa..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails