November 22, 2010

Ditiduri Lebih 20 Lelaki

Sayangkan teman lelaki, tergadai body. Tergadai body, sanggup ditiduri. Selepas ditiduri, sanggup gambar bogel diambil dan dibuat koleksi. Bila sudah diambil, teman lelaki mengambil kesempatan pula,alahai, kenapa mudah percaya dengan janji manis Sang Lelaki? . Manis menanam tebu, akhirnya satu persatu lelaki terpaksa dilayani agar gambar bogel tidak disiari .

Akhirnya Lebih 20 Lelaki terpaksa ditiduri,perut memboyot, mengandung siapa yang susah hati?

"A WOMAN was allegedly blackmailed into sleeping with more than 20 men by her boyfriend who threatened to circulate her nude pictures on the Internet, reported China Press.

The woman, who later became pregnant, had to seek help from MIC Youth in Kuala Lumpur. - Credit and More details check it out here : Woman blackmailed into sleeping with 20 men -

So, buat wanita diluar sana, tak kiralah yang sudah bercouple or belum, berhati-hatila dengan lelaki/teman lelaki. Pernah tak dengar istilah ini : " Women Give Sex To Get Love and Men Give Love To Get Sex" . Yup, it is soo true, jangan mudah percayakan lelaki walaupun sebaik mana dia. Lelaki ni pandai, bila 'maruah' anda sudah hilang ditangannya, agak mustahil untuk dia mengahwini anda. Mereka masih mahukan yang "Masih Dara" sedangkan tak sedar diri , diri sendiri sudah tidak teruna.

Contohila seperti Lirik Lagu "Kalau Berpacaran" ini :


Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang 
(Credit info for this Youtube video to Cikgu Dahlia )

P/s : Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya.

P/s/s : Apa pula pandangan anda?

22 comments:

  1. yup, unless dah sah as husband and wife, buat la ape yg nak :P

    ReplyDelete
  2. betul lah tu eryqazz..saya setuju 100%..tambah2 lagi di zaman serba canggih ni, janganlah perempuan mudah cair dan terpengaruh dengan pujuk rayu lelaki..okeh..

    ReplyDelete
  3. setuju!

    harap jauhkan lah bende camnih kat diri saya..

    ReplyDelete
  4. zmn skrg..mana2 je ada =.='' downnye

    ReplyDelete
  5. men are unreliable.. the only men a girl can trust is her father.. yup, kalau wanita itu bukan jenis yang tak kisah diperlakukan begitu than no problem la.. but if still tahu malu, lebih baik elakkn dari berlaku perkara tak diingini from the beginning

    ReplyDelete
  6. btl2...nasib baik la aku ni lelaki..
    haha...

    ReplyDelete
  7. Pity that woman. Good thing she seeked for help. Kalau dibiarkan lagi, tak tahu apa akan jadi *sigh*

    Perempuan memang selalu mudah ditipu. Isn't there a solution to it ?

    ReplyDelete
  8. mintak dijauhkanlah <3 salam blogging, jemput singgah ke rumah saya plak ea, budak baru, hehe, salam kenal (:

    ReplyDelete
  9. memang tepat sekali..dgr la lagu tu..sebab lagu tu jd keyword berhantu kt blog sy.tp2 hari ada je org cari.hehe

    ReplyDelete
  10. sekarang pun suami ada yg jual isteri

    ReplyDelete
  11. manusia zaman skunk macam2..huhu

    ReplyDelete
  12. setuju apa yng eyriqazz ckp.. kalau berdua akulah yang ketiga..iaitu syaitan

    ReplyDelete
  13. huuu.. bayangkan kalau kita dapat nombor 18 tu kan..
    mesti tak besh nyer lah!!
    hhahaahahah ...



    kesitu plak pocket eheh:)

    ReplyDelete
  14. betul2.. kalau tak kawin..boleh pandang2 je ..pegang2 tak boleh..hek2

    ReplyDelete
  15. Salam kenal.

    Suka lagu. Santai & mempunyai pengajaran yang sangat bermakna. :-)

    ReplyDelete
  16. Eryqazz: Takut dan risau dgn gejala sosial yg semakin menjadi2 skrg nih!

    ReplyDelete
  17. Dear All :thanks for the komen..maaf la tak dapat nak balas satu persatu but saya setuju dan agreed dengan most of the komen diberikan..tepuk dada,tanya selera..jangan mudah terpedaya dengan kata-kata manis si lelaki..lelaki,memang pandai menanam tebu di tebi bibir...beringat dulu,senang kemudian....

    ReplyDelete
  18. cinta itu telah membutakan mata, hati dan akal, iaitu cinta yang penuh dengan nafsu semata bukan kerana keikhlasan, macam ni lah akibatnya huhu

    ReplyDelete
  19. entahlah nasib anak bangsa kini..kian menjadi2....huhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails