November 22, 2010

Lagi Blogger Terkena Panggilan Hangit

Eyriqazz : Boleh Cakap dengan Abang Ben?


Abang Ben : Abang Ben bercakap?Siapa ni?


Eyriqazz : Ni farid, adik Sofia. Abang Ben, bila mahu bayar baju Linkin Park yang Abang Ben order ngan kakak saya?


Abang Ben : (Senyap sebentar). Order baju? Biar betul. Bila masa saya order baju.


Eyriqazz : Ewah2, sudah gaharu cendana pula, sudah tahu buat-buat tanya pula...


Abang Ben : Seriusla .bila masa saya order. Jangan main-main , saya banyak kije ni. (sudah mahu bertukar jadi Incredible Hulk)


Eyriqazz : Seriusla, u order kat website kakak saya. Rm70+ je pun, dah poskan buat2 taknak bayar pula.


Abang Ben : Apa nama website kakak u?


Eyriqazz : Eyriqazz.Com


Abang Ben : (masih blur2)..cuba eja camne?


Eyriqazz : e,y,r,i,q....Hak3,abang ben..anda sudah terkena panggilan hangit..


Abang Ben : Dushh,hampeh tol la ko...Patutla aku rasa cam pernah dengan eyriqazz.com ..Ko rupanyaa...mangkukkkk......WTwatermelon.....


Mari kita tengok siapa yang kena :


**Some ayat telah diubah bagi menyedapkan rasa. Blog saya, ikut suka saya la kan?

P/s : Hik3, ada bakat jadi Ah Long ni. Yup, saya pernah kerja with Ah Long. Cam Boss saya cakap , "Yes, we are Ah long but with a license one" (Commercial Bank) .

P/s/s : Who's next?

***Life is Beautiful. Penuhi kehidupan dengan pelbagai pengalaman dan asam garam kehidupan. Kalau asyik normal je hari-hari, boring juga kan?

27 comments:

  1. haha sian dier.. keke
    seronok baca! ;)

    ReplyDelete
  2. Punya la jadi keja... ahahaha.. wat call prank kat orang plak kan??wahahahah....Modus operandi anda sudah saya bca...jaga-jaga..ahahaha..

    misterlAl
    lAl

    ReplyDelete
  3. jgn kne kat btg idong sendiri plak sudah!
    haha! ;)

    ReplyDelete
  4. jgn mu buat kat bro sudah he..23x

    yup mu memang ah long tp berlesen punya.. [baru tahu last week]

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  5. sbar jela sapa yg kene panggilan hangit ni

    ReplyDelete
  6. HEHEEHE...
    NANTI NAK BUAT PANGGILAN HANGIT KAT TUAN PUNYA BLOG LAH.. HEHEHEE

    ReplyDelete
  7. Hehehehehe..... nie dah boleh buat koleksi nie..... petikan mangsa panggilan hangit....

    ReplyDelete
  8. @mummy nana :hiok3,dia cool je...

    @lAl :berhati2..mb u next..

    @princeduyong:bagus2

    ReplyDelete
  9. #Cik Gallus Gallus Kenal ke abang ben?

    # suffer8zine :hik3,dia ok je...

    #tia :tolong,tolong..jgn kenakan saya..nanti saya nangis

    #azzey :terkena ajo

    #Bro Framestone :apa no tepon bro?

    ReplyDelete
  10. #- zuriey -:saBAR separuh dari iman..hik3

    #maslinamansor :abang ben tak kisah

    #noorafzan:hik3,selingan je..

    #nUR_rOsALiNdA :kena2..

    ReplyDelete
  11. #KiD :jangan2,nanti saya tangis

    #miya :ader2

    ReplyDelete
  12. habis semua orang di hangitkan.. jangan u masak nnt hangit pulak sudah la bro.. haha.. tsk tsk.. nasib baik abg ben takde kat sebelah.. kalau tak se das terkena.. LOL

    ReplyDelete
  13. hahahaha, cian abg ben ;p salam blogging, jemput singgah ke rumah saya plak ea, budak baru, hehe, salam kenal (:

    ReplyDelete
  14. hehehe..nasib badan..kesian orang tu... hati2 eyriqazz mungkin giliran kau kena nanti..hehehe

    ReplyDelete
  15. #Bella Enveeus : abang ben sedas terkena?hk3...jgn hangitkan saya..nanti saya nangis...Huk3..

    #Azmi :yiezaa...abg ben dah kena

    #Saia Az :hik3..thanks singgah...ada masa saya dtg melawat

    #myvitrd @ Tn.Punya:jangan,jangan,jangan

    #Abang Ben:jgn mara2..nanti kenal juall..hik3...

    ReplyDelete
  16. betul bro..sokong..kene gak bagi lain dari yang lain...kalu x borring...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails