November 15, 2010

Underwear Gadis

Underwear Gadis?
Siapa Yang Mencari?

Rupanya keyword itu pergi ke gambar yang first untuk entry saya yang bertajuk Love World, Love Sloggi . Menang hadiah saguhati juga, tapi gembiralah dapat hadiahkan buat Isteri . Lepas la 2 pasang pakaian dalam untuk Isteri. Siapa cakap lelaki takble join contest ni kan? Menang pun berbaloi-baloi.

Buat yang mencari tu, nak cari untuk kasi hadiah birthday ke? Hik3, ok, ni suggestion, pilihla jenama Triumph, ramai perempuan/isteri suka.

P/s : Underwear lelaki takde orang nak search ke?

*** Thanks HanaLovenest for this ENTRY (abisla pinggan mangkuk kena baling nanti,larikk..)

10 comments:

  1. Hahaha. Bro, jangan main-main. Nanti kena tidur luar. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. Hasil carian KEYWORD yang masuk ke blog kita sememangnya unik dan kadang2 buat kita kehairanan.... ;-p

    ReplyDelete
  3. @Mohd Shahrul Hafizi :sib baik,masih tidur dlm...

    @jamilah.chantek:jom gelaK..hik2...

    @Anip™ :ingatkan apa tadi?

    @Encik Tikus :tadaaa...

    ReplyDelete
  4. @hazman aka species1980 :kehairanan dan ketawa...

    @Kamil ace[tm] :x minat?bro tak pakai underwear ke?

    @rossoneri:adeii..

    @saya_arief : oh ye ke?utk gf?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails