November 12, 2010

Who The Hell Is Hanis Zalikha?

Who The Hell Is Hanis Zalikha?
Dussh, berani sungguh si Dia ini mencabar keimananku..

Ni yang buat eyriqazz marah ni. Kalau kata tak kenal Lisa Surihani boleh diterima lagi. Kalau tak kenal Klon P. Ramlee pun masih boleh terima lagi. Kalau tak kenal AC Mizal, ehh, AC di mana ya? dan boleh terima ke tak kena AC?

Tapi, bila kata tak kenal Hanis Zalikha, ni yang buat eyriqazz marah ni. Eyriqazz peminat no. 7 dia selepas ...... Carila sendiri, Who the Hell is Hanis Zalikha? Meh, nak tolong jawabkan, terjah sini,penat-penat je saya buat entry :


P/s : Tahniah buat Hanis Zalikha keluar Majalah Faces untuk " Top 10 Hottest Malaysian Blogger" . Bila pula turn saya nak kluar untuk  "Top 1 Million Not So Hot Malaysian Blogger? " 

P/s/s : Nantikan Penampilan Eyriqazz di Project Alpha Season 7 bersama Hanis Zalikha. Hak3, You Wish, Only in Your Dream Laa Eyriqazz...Who The Hell Is Eyriqazz?

43 comments:

  1. fuhhh, keyword dia tu, mantap mantap HAHA

    ReplyDelete
  2. Ehhh.. saya kenal Eyriqazz tu.. kenal kat blog jer ler.. hehehehh..

    ReplyDelete
  3. Hanisssss... my prennnn.. waaaaahhh, dah glemer dia yea.. hurmmm... (in dream je laaa)

    ReplyDelete
  4. hahaha..takleh blah keyword tuh ;P

    ReplyDelete
  5. Dulu masa aku belum aktif blogger ni pon tak kenal.. tapi sekarang memang aku kenal.. Seorang Model terkenal yang masuk selalu masuk majalah.. dan terbaru bersama Darkbatman.. opsss tersebut nama pulak..hak3.. eyriqazz aku tunggu2 kau keluar drama dengan Rosyam .. hehehe..

    ReplyDelete
  6. aiyooo sapalah yg cari tu...huhuhu



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  7. agak pedas di situ ye...

    ReplyDelete
  8. macam2 jenis org cari sampai guna ayat entah apa-apa, yang penting masuk dalam eyriqazz ya

    ReplyDelete
  9. seyesly sy pun tak kenal hanis zalika.. baru lagi sy berblogging ni.. ramai lg tak kenal..

    redmummy pun nasib baik bro eyriqazz kenalkan time LG party tuh. hahaha..

    jakun sungguh terbangtinggitinggi

    ReplyDelete
  10. dah PA ke bro? Season 7 ???? bila tu?:-p

    ReplyDelete
  11. wahhhh.. back up Hanis npk.. Puan Besar tak marah ke?

    Latest Entry Blog Razis "Blogger best: Blog Kak Yan, yanmieonline.com"
    Contest Blog Razis "Mencari Pelawat ke 45,456 di Blog Razis"

    ReplyDelete
  12. hanis?

    bukan saya ke tu? eh silap nama je sama

    haha

    ReplyDelete
  13. satgi bro pulak jadi the hottest blogger male in malaysia, hak hak

    ReplyDelete
  14. hanis..cik adik manis yg comel..

    ReplyDelete
  15. I pun minat dia . gelabah sapa yg cari kw mcm tu !

    ReplyDelete
  16. @mama tisya;hik3,dalamc mimpi kot...

    @Liyana Lunia.:hak3,memang mantap

    @aiDieNa ;yey,ada gaks orang kenal..

    @KiD :ur friend? serius?hik3..

    @Melz :xlbe blahnya...

    ReplyDelete
  17. @Tn.Punya:hik3, drama apa ya?MLm dan kisah jual gelang?

    @yanmie:kak yan ekk?tak ngaku ni..

    @ciKeju:cute...jadi adik ipar saya pun ok juga..hak3..

    @niDa:mana yang pedas ya?

    @Sharinginfoz:yiezaa..terkenala juga tempiasnya...

    ReplyDelete
  18. @hamzah ian:xper2..orang dah nak famous mana nak kenal orang..hik3,gurauje bro..

    @J.M.R :season 7 tahun 2017 kot...

    @ Razis:buat besar sporting...yang penting hati ini..hik3

    @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr;hik3,terkena gak tempias namanya

    @Encik Tikus :hak3,dalam mimpi encik tikus boleh kot..

    @Joy :comel,comel,comel

    @wannurfazrini:siapa ya?

    ReplyDelete
  19. hakhakhak..
    gelak guling2.. mcm mna boleh xkenal HZ tu..

    me pun nak tersenarai gak! hehehe perasan

    ReplyDelete
  20. cumelnyer dia..nnt ade rezeki ko pulak kan keluar dlm magazine..hahaha


    10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

    ReplyDelete
  21. org cantik memang slalu glemer..bertuahla badan... :)

    ReplyDelete
  22. dia memang glamour la...like her...

    ReplyDelete
  23. Cis!
    Keyword baik sket.
    Acamano la buleh tak kenal Hanis tu.
    Hmm.
    Suka la style Hanis.

    *Suka suara die yang serak-serak basah.wahaha~

    ReplyDelete
  24. mesti yg seacrh tu perempuan bajet hot. hahaha

    ReplyDelete
  25. mula2 tak kenal,pas tu kenal angkara n3 koleksi cerita hangat hanis zulaikha hehe

    ReplyDelete
  26. seriously i don;t know her. But i'm not google it like that ;)

    ReplyDelete
  27. me tak kenal dia pun, sbb tak tgk tv kat msia..
    tp me tau psl dai bila GTO sibuk2 dok promo dia
    and me impressed lah bila tau dia ni top 10 msia bloggers yer..

    ReplyDelete
  28. @joegrimjow :serius bro?hik3..

    @Salmia :hik3,ble2 aje

    @Anip™ :majalah apa?ujangke?

    @makdara TERdiva:bertuah2,..

    @LyNn HaMzAh :like her too..hik3...

    @velasrizal:x tido malam kerna?

    ReplyDelete
  29. @Norhayati Rostam :suka kan style dia?

    @eykameow:mungkin juga..

    @MamaYatie;hik3,kena mintak komisen ngan hanis ni..

    @ luthfi :so,google camne bro?

    @Shafeeqah :sungguh2 cute..

    ReplyDelete
  30. omputeh yang cari memang la tak tau.. mungkin banyak trending kat twitter.. tu yg dia cari tu..

    ReplyDelete
  31. hanis ni tak sombong sebab tu ai suke.hehehehe!! if cantik,glamour tapi sombong..ades -__-

    ReplyDelete
  32. @Zulfahmi Abidin :oh,kekasih awak ke?

    @zool:mungkin juga

    @lizz :rosakla kan kalau sombong..spoil2..yep,kalau di twitterpun kadang2 dia balas juga

    ReplyDelete
  33. who the hell is eyriqazz?

    hmm no 1 dad for alisya ^_^v

    ReplyDelete
  34. popular sungguh Hanis Zalikha ni..
    bro.. aku pun nak tersenarai juga dalam "Top 1 Million Not So Hot Malaysian Blogger" tu, hehe

    ReplyDelete
  35. Hmmm.... yang gempaknya dalam majalah FACES tue... rasanya si darkbatman je blogger laki.... gempak seh....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails