December 27, 2010

1 Juta Impression untuk Eyriqazz.Com?


Alhamdulillah, semak-semak balik Google Webmaster Tools , 1 Juta Impression untuk Eyriqazz.Com?  Actually, eyriqazz tak berapa faham sangat dengan Google Impression ni, tapi apa yang saya tau, the higher the impression, the better ur entries muncul di Google dengan pelbagai keyword(perbetulkan sekiranya saya silap). Impression di blog eyriqazz antara penyumbang terbanyak adalah dengan keyword " hanis zalikha, proton tuah, beautifulnara, dan etc". Kena tanya sifu Melromeo pasal ni or YanmieOnline, mereka memang terror bab2ni.

Oh, kalau satu Impression dapat ditukarkan dengan RM1 sure bestkan?Dah jadi jutawan eyriqazz ni. Hik3...Anyway, thanks to all readers, tak kiralah siapa anda.

Planning next year, nak buat "Segmen Tegur Menegur" lebih kurang cam terjah (opps,byk hutang terjah belum berbayar). I will tegur 3-5 pengomen di satu entry , teguran negatif/membina about his blog, on the main point only i.e. layout blog,cara penulisan and etc. Sebagai tanda terimakasih dan Maaf kerana semakin kurang dpt BerBW.

14 comments:

  1. conratz eyrizaqq...waaa makin bertambah lerrr taiko2 belog nie... ;)

    ReplyDelete
  2. hutang terjah @ hutang BW takpe lg..bab hutang duit yg jenuh nak bayar..huk! huk!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum bang. Hehe! saya lagi la tak paham. apa yang saya faham apabila 1 juta itu menjadi RM1 juta maka separuh daripada itu akan menjadi milik saya dengan mutlaknya. hehehe..


    gurau saje..

    p/s: apa makna 1 juta impression tu ek? blur i. hurm..

    ReplyDelete
  4. tahniah bro..best dapat impression tinggi...blog saya bile nak smpai camtu eh..hehe

    ReplyDelete
  5. bertambah2 fofular la abg eyriqazz kita ni..hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah eyriqazz...lepas ni boleh up 2 juta boleh...bravo...

    ReplyDelete
  7. tahniah .. anastasyea bila la pulak nak cecah 1 juta =)

    entry terkini; Bukti Penyokong Indonesia Menggunakan Laser!

    ReplyDelete
  8. Sepanjanag satu tahun ke pro petriq memperoleh 1Juta Impressions? Wahhh

    Bilalah gamaknya profhariz.com nak memperolehi 1juta seperti itu :(

    Sudah 4 bulan nie...

    ReplyDelete
  9. #far_east:taiko?oh no..susu cap teko takpe,saya suka..

    #Kanda Jebat & Iva Saionji :thanks..

    #makdara TERdiva;betoi2,tidur tak lena,mandi asyik basah je..

    #Amir Izzat :hik3,saya pun kurang faham..tapi apa yang saya fahami adalah,byk keyword yang masuk ke blog anda plus bila ditotalkan dptla jumlah impressionnya..the more mean, keyword semakin mendapat tempat di google..itulah yang saya faham..perbetulkan kiranya silap...

    #CikLilyPutih :hik3,saya pun faham2 suam2 kuku je

    ReplyDelete
  10. #Afendi Othman:chaiyok2..boleh2

    #zuar ;popular ke?umm..cam ikan ayam je..

    #Cikmin :siapa mahu beli?1 impression 50 sen..hik3..

    #a n a s t a s y e a ;boleh2...

    #Hariz :1 tahun 3 bulan kalau ikutkan aktif berblog...boleh2...

    ReplyDelete
  11. Wahh... Kena kejar nie.. Heheheh.. :P

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  12. banyak tu 1 juta bro.. aku punya baru 200 ribu bro.. tahun 2015 baru cukup 1 juta juga.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi