December 27, 2010

Bloggers Gathering | Berjaya Times Square


Bloggers Gathering di Berjaya Times Square anjuran Melromeo @ Sifuku

Lebih dari 50 bloggers yang hadir yang acara bermula pukul 10 pagi, saya join lewat dlm pukul 2 jadi ada yang sudah pulang etc..Kalau Melz buat gathering, sambutan mesti menkagumkan.

Bersama Melromeo, Sifu dan Mentor bertemu
Bersama Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3, teman tapi mesra Melromeo (hik3,gurauje bro) 

Selepas saya buat entry hangit, Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3 terima Pinanganku, sempat lagi Si Rina berseloroh " Ambil gambar dengan blogger popular ni" . Hik3, I wish,I wish...Moga-moga masin mulutmu Rina.

Oh ya, jangan lupa saksikan SAFFIYA, satu rancangan yang akan diacarakan oleh Rina Salleh yang akan ke udara setiap Hari Ahad, jam 7-8 malam, TV9 (thanks RedlindA) bermula 2 Januari 2011. Aduhai, timing tu time orang tengah sembahyang maghrib/dinner bersama keluarga.

Berjumpa juga Cik Epal face to face akhirnya...

Special appearance, Cik Epal, aduhaii,orang dah nak abis baru sampai? tak sempat nak mengayam ketupat ngan Cik Epal..Tengok Cik epal, teringat kat Luna Maya..Opss, Silap, Yuna...

Bersama HanaLovenest, blogger yang semakin meningkat naik

Salah seorang blogger yang saya nampak ada potensi untuk terus maju ke hadapan, cuma masih banyak yang perlu diperbaiki rasanya, Anyhow u r on the right direction Hana.
Geng-Geng Ceria, Pojiepooh, EykaMeow dan Hana
Bowling Session, Siapa yang menang tadi ya?
6 Jejaka Kacak Bergaya yang bakal berlakon dalam filem "Bloggers Terlampau" (hik3)
Makan Session,aksi suap menyuap Redlinda dan AnakPerak(ahakz2,gurau lagi)
Ice Breaking Session
Special Talk dari Rina Salleh dengan tajuk " Ciri-Ciri Jejaka Idaman" (ehem2,asyik nama Melz je kuar, hak3, tipu/gurauje)
CheArmster, the New Apprentice 4 Dr. Rozmey Herba Prima / Bakal Pemenang Rm1 Juta Jangan Lupa Lirik"
P/s :Siapa mahu berkaraoke free, boleh contact dia...Hik3..

Anyhow, gathering ni memang meriah. Bukan mudah nak kumpulkan more than 40 bloggers di satu masa, aura Melromeo memang terserlah. Kalau eyriqazz la buat gathering camni, rasanya nak kumpulkan 10 orang pun susah. Hik3...

Nantikan Gathering yang tengah dirancang Melz tahun depan dengan tema "Budak Kampung". Jom Joini bersama, sure lebih meriah. Melz, rasanya dah ble start cari sponsor hadiah, sure ramai yang sudi menaja ni. Hik3...

Bloggers Gathering di berjaya Time Square meriah sekali
Ramai yang hadir , mengeratkan hubungan sesama bloggers ini
Di lain kali ,adakan lagi
Kecil tapak tangan, Satu family saya bawa nanti

P/s :Sorry for those yang saya tak sempat mentionkan di entry ini. Seronokkan bergather-gather camni?

53 comments:

  1. terbaik tadi ! haha , puas hati dapat lepak sama sama , haha .

    ReplyDelete
  2. tak dapat nk join tadi! penat sgt... T__T

    ReplyDelete
  3. sgt happening tgok korg dlm pic2 ni..best2...=)

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. Gila best! Dan sangat tinggi bro melz.. InsyaAllah tahun depan berada di melaka bolehlah turun bersama gath blogger :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  5. waaa. meriah-meriah. dapat jumpa melz jer jap tadi. hehe~

    ReplyDelete
  6. memang meriah dpt berkumpul camnih..rugi lak tak sempat ke sana td..enjoice sume!

    ReplyDelete
  7. best yer gatheringgg...zeles..zelessss

    ReplyDelete
  8. 1st plss!

    HAHAHAHAHA. laju gile update. mmg superblogger lah uncle.
    hehe...

    Anyway mmg best lah td. ingat mcm tak best kan...rupe2 nyaaa........ Haa..amek kau. Ramai kot dtg. Makin bertambah kawan :)

    Thanks sebab uncle pun sporting. hihi bean je tak. dia poyo. kahkahakah!


    Overall, memang best lahhh! hopefully gath lepas ni lg meriah dgn yg ni . :P

    ReplyDelete
  9. bestnyer.. len kali nk ikut.. x persan plak ada gb

    ReplyDelete
  10. Wahh..laaa..ingat tak gi..adeyy..gua lepas beli barang budak trus balik semua kepenatan..adeyy..takde rezeki nak jumpa mel

    ReplyDelete
  11. huhuuuu,, meriah sgt tadi,,
    lagi2 time sesi bergambar,, ngeh3x..

    ReplyDelete
  12. haaha..

    nice pic la bro..

    aksi 6 jejaka blogger telampau gitu hhahahaha....

    emmnak amek pic nie ek...hehhe..n nak tampek kat belog.:)

    ReplyDelete
  13. mmg nampak meriah. tapi sy kan mcm seganla nak jumpa bloggers yg hebat2 tu.

    ReplyDelete
  14. Wah..seronoknye kalau myra ade skali kat situ..heheh :D

    ReplyDelete
  15. gila jeles.padahal ada kat situ.terpaksa balik awal.

    ReplyDelete
  16. alamak rugi betul tak pergi ramainya bloggers yang datang

    ReplyDelete
  17. Sobs! Sobs! Jeles xleh joinn. Huwaaaa.. :((

    ReplyDelete
  18. bestnya bro. tercapai jugak hasrat nak jumpa cik epal :)

    ReplyDelete
  19. tak sempat nak nganyam ketupat gosip gosip ea. takpe next gath ada ag. hehe =)

    ReplyDelete
  20. wawawiii..pueh ek bro dpt jumep sifu ? tingginye Mel ....

    ReplyDelete
  21. bestnya kalau me dpt join..
    kalau eyriqazz buat gathering thn dpn, me akan jd 1st yg sign up heheh

    ReplyDelete
  22. wah menarik dan happeningnya hehe. eyriqazz buatla gath pulak, sure ramai yg sign up nanti :)

    ReplyDelete
  23. not so enjoy
    bkn sbb korg
    tp sbb diri sendri
    dtg lmbt balek awal
    argh =.="
    jeles.

    ReplyDelete
  24. hurmmm..... tak sempat nak amik gambor time nak balik sebab aku kejar tren..... anyway time kasih yea sebab belanja aku air mineral .... hik3x....

    ReplyDelete
  25. yes!!!gathering terbaik!!
    tahun depan lebih baik!!

    sporting lah bro eyriqazz turun support!!:)

    ReplyDelete
  26. ehh..NTV7 ke? bukan TV 9 ke??huhu

    ReplyDelete
  27. #Aus MeLankoLik :terbaik..Aus mana tak terbaik,awekz ramai..hik3..

    #masturah idrus:xper2..next time...

    #nama.aku.lynn :hik3..memang happening..

    #ProfHariz ;yieza,jumpa nanti

    #aman:lorr..kalau tak ble jumpa...

    ReplyDelete
  28. #J.M.R :xper2,jumpa lagi di lain masa..

    #Rossnie :zeles,zeles?hik3..next time jom join skali..

    #eykameow;best..Hik3..Uncle memang sporting selalu..Melz nya event,surely i will join in...

    #akuwanblur:next time join...

    #GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:congratz...memeriahkan dunia bloggers..

    ReplyDelete
  29. #ahfat :yiezaa,terbaik..

    #JAI:mula2 mmg ingat tak jadi pi..tapi bila bean ckp tukar plan tak jadi main games just main boling,eden pun turunla..

    #Fariq:hik3,bergambar mmg meriah

    #Yutaka Mushimura;amikje..nice meeting u too bro..next time join lagi..nice nickname..

    #transformed housewife :kenapa nak segan?kami pun blogggers biasa2 juga..

    #myravea :next time join la ya..

    ReplyDelete
  30. #syafiqah ezam shah:xper2,...first come first...next time join lagi..

    #Sharinginfoz:hik3,ramai,memang meriah..

    #Fathiha Zainal :jom turun KL...

    #Miza Yusof ;hik3,tertunailah hasrat di hati..

    #Aus MeLankoLik:adalah..yg 1st tu...

    ReplyDelete
  31. #cik EPAL :hik3,pandai2..yieza,jumpa lagi next time..

    #Ummi Hanie :puas hati...kasi tips lagi...

    #Mama Zharfan;hik3....1 dpt...9 to go..hik3..

    #Mommy Lyna;hik3..tak konfiden..mommy lyna buat,InsyaAllah, saya join lagi..

    #phreak-id :lenake tidur bro?

    #Ery Farieha:hik3,takper2..at least dtg..meriah kan?

    #hazman aka species1980 :hik2,no problemo...lorr,takkan lari tren dikejar,terlepas train,catch the next train

    #mAsHiMaRo :hik3,Melz nya event,for sure i will support....

    ReplyDelete
  32. heheh thanx bro for ur support. happy to see u there.. ;)

    mmg ramai semalam., tak sangka kan. dapat gak kenal ngan kawan baru. :)

    ReplyDelete
  33. tak ajak pun!.. lenkali nak join ek!

    ReplyDelete
  34. aku pulak kena koje.. dari sabtu sampai ahad.. memang takda canlah nak g .. tapi insyaallah next time boleh join.. enjoi semua..

    ReplyDelete
  35. masih tidak berkesempatan nak join :)

    ReplyDelete
  36. alamak gambo blom upload lagi lah..

    ReplyDelete
  37. i was there, too, tau. tp x join the gath. huhu

    patut mintak banje makan sbb donload ovi apps. ;p

    ReplyDelete
  38. cepatnye updateeeeeeeee! hehehe.. :D

    ReplyDelete
  39. wow..bestnya!! thn depan organize satu la bro!

    ReplyDelete
  40. paling laju update ne..ehehe best!

    ReplyDelete
  41. apo nie man...asyik lambat dtg jek...ari tu semangat berkobar2 kat opis...nie musti takut bini.

    hehehe(^v^)

    p/s:best cuti dohh..(^_~)hihihi

    ReplyDelete
  42. best semalam..tapi sory saya lepak jap je..rushing..anyway gembira dapat jumpa bro..macam artis dah..

    ReplyDelete
  43. beshnyerrrrr..jelezzzzz..next gathering jgn lpe invite ag..btw,mel tinggi dr bro??

    ReplyDelete
  44. #Anna Boleyn :sama2..the more the merrier..

    #joegrimjow:bro should met her..walaupun popular,dia tak sombong dah still layan kami macam first time jumpa time gathering first dulu...

    #Haw :hik3,lebih dari 10 blog buat entries mengajak pasal gathering ni

    #Tn.Punya:petanda suruh bertukar kerja tu bro..hik3,meriah..

    #Bro Framestone :xper2,next time join,...

    #CikLilyPutih :bila mau upload daa?

    #bubbles182 :lorr,kenapa tak join?pasal blanje anytime..hik3..

    ReplyDelete
  45. #||| PöJìé PööH ||| :astro ceria?miakakaka...

    #Zue Zoey:update sebelum terlupa dan sibuk nak update benda lain

    #MamaYatie :melz akan organize lagi..jgn lupa join...

    #cik helena :pantas2

    #cimon :takla cimon...alisya tak brapa sihat..oh, sudah berani bersuara,mahu eden revealkan identiti ya?

    #Afendi Othman:hak3..blogger mana boleh disamakan ngan artis..bagai langit ngan bumi..

    #cimOt :of course lagi tinggi..rasanya dia lagi tinggi dari hanis zalikha..romeo kenalah tinggi,menjadi rebutan jejaki cun di luar sana

    #Kheirul :memang seronok...

    ReplyDelete
  46. bro Eyriqazz, thanks for posting up those pictures! Naik semangat tengok gambar ni. I was really grateful seeing those lovely faces.

    I want to join you all in any gathering, tapi tak dapat sebab saya bekerja dan tinggal di Kota Kinabalu, Sabah. I have to cross the sea to get there.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi