December 27, 2010

McDonald's Prosperity Burger Kembali

Yiezaa, McDonald's Prosperity Burger kembali. Weekend lepas, shopping di Midvalley, sempatla menyinggah :
McDonald's Prosperity  Beef Burger nampak sedap dan Lazat
Packagingnya menarik
Yummy,yummy, berselera isteri makan
Sayapun apa kurangnya
Alisya pula yang teruja lebih tengok Mama dan Papanya Makan Prosperity Burger
Nyorok,nyorok,ketawa tengok keletah Papa dan Mama makan (hik3,kecil2 dah pandai nyakat Papa dan Mama ya? )

Isteri memang sukakan sangat McDonald's Prosperity Burger. Myself, sukalah juga . Rasa lada hitamnya memang Kaww dan syok. Nyam2, sungguh enak dimakan begitu saja (eh,eh,itu iklan Roti Gardenia laa).

P/s : Amcam, dah try Prosperity Burger? How was it?

32 comments:

  1. amboi sedap nmpk layan prosperity..aleisya tk lyn sama ke..mau nangis kepedasan..ehhehe

    ReplyDelete
  2. best3...
    ari tu dh mkn...rasa cam nk p mkn lg...hikhik

    ReplyDelete
  3. peveret!!
    peveret!!!!
    ah..
    dah la tengah jaga kedai ni..
    tutup dulu la...
    so akak yang bersalah dalam hal ni...

    g makan jap..

    ReplyDelete
  4. Huhuhu....dah la tengoh mengidam nak makan burger...tetiba terbaca pulak entri nih... T^T

    Entri Terkini
    Software Pilihan MemoriSeorangMuda 2010

    ReplyDelete
  5. wah...sedap memang sedap..terus rasa nak g makan mcd tengahari ni...

    ReplyDelete
  6. Wahh!! sedapnyer.. MJ pun suka prosperity nieh..
    Dah 2xmkn..hehee..
    Nk tunggu ayam kluaq plak.. :)

    ReplyDelete
  7. ohhhww..prosperity...memang tiap² tahun xpenah miss...lom ade geng nak g makan tuh..kalau ajak kanda..katanya oblong lagi sedap..hehehe

    ReplyDelete
  8. alamak terasa lapar le pulak, kena cari makanan kejap lagi

    ReplyDelete
  9. sangat sedap kan burger ni. lada hiitan tu memang best. hehe

    ReplyDelete
  10. amboi amboi~~kalo tak ajak dosa au...hihihhi

    ReplyDelete
  11. aku tak suka sangat..tapi hubby suka btol..

    http://www.elissmie.com/2010/12/prosperity-burger-telah-kembali.html

    ReplyDelete
  12. dah makan.
    2 kali tuh.
    kena cepat2 sebab lepas raya cina takde dah.

    ReplyDelete
  13. http://cekodokpunyer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. nak kena tunggu balik msia..siyes rindu burger mcd--kat sini tak de mcd halal adess

    ReplyDelete
  15. Jai x penah makan pun sbb dari kecik x penah makan mkanan dari restoran segera mcm KFC, McD, Pizza.. Nama je tau, tp x penah masuk..he3. Biasalah, asal kg mana ada semua benda2 nih...

    ReplyDelete
  16. saye nak DOUBLE PROSPERITY BURGER..!! hehehee

    ReplyDelete
  17. lapar giler tengok..kene gi beli ni blk nanti..wuwuuuu...

    ReplyDelete
  18. mas dh makan jumaat lepas. Lepas gak la hajat. Tapi rasa macam daging nipis sikit... ke mas jer mcm tue...

    ReplyDelete
  19. Alisya gelak sebab nengok papa & mama makan sambil amik gambar... kekekekeeee
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  20. #mama tisya:kalau kasi alisya,mahu meraungnya dia...

    ReplyDelete
  21. #eT:bestkan?apa tunggu lagi?jangan tunggu lama2,

    ReplyDelete
  22. #dabuldahi :akak mana tu?hik3...I'm not akan..I'm abang ...

    ReplyDelete
  23. #Afizz :masa untuk menerjah Mcd dah tiba..

    #Afendi Othman:so,sempat pergi tak?

    #Myra Jay:hik3,saya lagi sukakan beef dari ayam.

    #Kanda Jebat & Iva Saionji :hik3,blom try lagi oblong,kena try ni..

    #Sharinginfoz:cari,cari,cari..

    ReplyDelete
  24. #Miza Yusof:yieza,kemerah2an telingaku menahan pedas

    #cimOt :hik3,jom ...

    #e.l.i.s.s.m.i.e;hik3,takpe2..temankan pun dia sudah gembira

    #Lydia Miza(Aidyl Azim):nyam2,memang sedap...

    #noorafzan;betoi2...itulah specialnya...

    ReplyDelete
  25. #cekodok:cekodok pun sedap juga

    #kekelip:nyam2..sedap...

    #Mama Zharfan:hik3,samalah kerinduan masa blajar di UK 3 tahun..kalau mcd pun,asyik order fillet o fish je

    #deCrewz :samalah saya...start makan di fast food masa form 4 rasanya..itupun member blanje


    #KiD ;dushh,habiske bro?

    ReplyDelete
  26. #maslinamansor :hik3,dah lapar,ngapkan aje

    #sw33tdarling :hik3,betoi2..tepat sekali

    ReplyDelete
  27. encik iman: saye boleh habiskan double prosperity burger!! sonang ajo.. hehehe
    (kalo abang saya bagi quadraple pun dia leh abiskan.. lalalaaaariiiiikkkkk)

    oooppsss... ada penghargaan saya untuk blog eyriqazz ni..
    http://shakiddo.blogspot.com/2010/12/terima-kasih-blogger-500-follower-dalam.html

    ReplyDelete
  28. nyum nyum nyum !!
    nak pergi belilah kejap lagi ..
    huhu

    ReplyDelete
  29. sedapnya bro.. balik ni nak ajak wife g belilah.. hehehe

    ReplyDelete
  30. whoooaaa.... sempat gak adik aku bergurau senda kat sini yea...tapi aku kureng skit burger Mcd nie... Apa kata layan Carl's Junior...bigger size...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi