December 14, 2010

(Gambar) Bumble Bee Camaro

Inilah Gambar Bumble BEE Camaro yang sempat diambil ketika menghadiri KLIMS 2010 . Kalau nak bergambar dari dekat, silala bayar RM15, takperlah, pass...Dari jauh pun jadi :
Macho nya Bumble Bee ni
Ada jual tak ya? Mampu ke beli? Hak3...
Kereta Camaro 
Cantik juga kereta Camaro @ Bumble Bee ni?

More picture pasal Bumble Bee ni ,terjah SINI

P/s : Cantik tak kereta Camaro ni? Oh, bilakah agaknya mampu beli kereta camni ya?

11 comments:

  1. salam

    uish cantiknya camaro ni
    kuning diraja lg...

    tumpang tengok aje... tak
    mampu nak beli... ~

    ReplyDelete
  2. wahh nama kereta tu bee? penting nih..sama dengan jer nama bee..ahakss..

    ReplyDelete
  3. bumblebee replika ke bro? best la bro dpt g klims..

    ReplyDelete
  4. wah besar juga robot ni.. sebelum tengok dekat tv mcm kecik je....mau keluar taik biru kalau kena pijak ni..heheeh

    ReplyDelete
  5. Chevrolet Camaro ni kira kereta sport kegemaraan anak-anak muda kat US tahun 80an, setanding dengan Pontiac Trans Am dan Toyota Supra.
    Anyway tahun depan Bumble Bee akan beraksi lagi, dalam Transformers 3: Dark of the Moon.

    ReplyDelete
  6. so cool!bumble bee fav dlm transformers

    ReplyDelete
  7. alamakk!
    salah komen tadi. hadoii. malu2. hek hek

    nak cakap bumble bee ni yg comel! bukan sotong tu. hahaha

    ReplyDelete
  8. auto show kannn.. so damn cool! :)

    ReplyDelete
  9. hurmmm.... rasanya bumble bee nie okey lagi bro.... yang kete batmobile yang tak brapa siap pun diorang charge RM15..... haishhhh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails