December 28, 2010

Jadual Perjalanan Tren ETS

Entry Pengalaman Menaiki Electric Train Service(ETS) dirujuk . Sempatlah juga Snap Jadual Perjalanan Tren ETS. So, sesiapa yang bercadang untuk menaiki ETS ni, bolehla merancang perjalanan terlebih dahulu agar senang di kemudian hari.

Jadual Perjalanan Tren ETS dari Ipoh-KL Sentral-Seremban
Paling awal dari Ipoh pukul 4 pagi, dan paling lewat pukul 630petang
Jadual Perjalanan Tren ETS dari Seremban ke Ipoh
Paling awal dari KL Sentral pukul 6.20 pagi, dan paling lewat pukul 9 malam

Rancangla perjalanan anda, menaiki Keretapi lebih selamat, selesa, dan kurang memenatkan jika dibandingkan dengan drive sendiri or naik bas. Oh, saya sudah fobia untuk naik bas ekspress bila terlalu banyak kemalangan melibatkan bas ekspres.

P/s : Fail to Plan ,Plan to Fail.

13 comments:

  1. tambang nya ada skali tak eyriqazz?
    balik batu gajah boleh nih.. yeehaaaaa

    ReplyDelete
  2. salam...
    ade tag untuk eyriqazz :D
    jemput2lah ye..

    http://sayatulisblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Eyriqazz: saya dh lama x naik bas ; tp dh cuak plak nak naik sejak akhir ni...:(

    ReplyDelete
  5. naik train kalau KL-KB sgt lah panjang tempohnya--13 jam tu..
    lg selesa naik air asia kalau tak mau drive hehhe

    ReplyDelete
  6. aku tak pernah rasa naik tren jauh2 ni.. ingat satu hari nanti nak rasa juga.. selesa ke bro?

    ReplyDelete
  7. kena tunggu ETS ni sampai penang, baru leh guna. hehee.. melampau tak..

    ReplyDelete
  8. uikk,..train ETS? sama macam komuter ke tu? sgt la ketinggalan..huhu

    ReplyDelete
  9. anastasyea dah lama tak naik ERL mahupun ETS. Apa2 pun thanks utk info nie. Mana la tau .. kot2 terdesak. Boleh la guna. =)

    ReplyDelete
  10. ETS,LRT KTM agaknye lebih selamat dr bas..kalau nk ke mane2..prefer naek ne la...=D

    ReplyDelete
  11. ok gaks ni kalo nak balik taiping..tukar selera sket..anak2 pun jakun tak penah naik train..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi