December 28, 2010

Terima Kasih Nuffnang

Terima Kasih Nuffnang

Rezeki penghujung tahun, ini Income terbesar sebulan yang pernah eyriqazz kecapi bersama Nuffnang. Alhamdulillah, rezeki anak dan mb rezeki untuk adik Alisya. Hik3,planning it next year or ( Mama sudah bising Sang Rembulan belum muncul bulan ini)

Tak sangka blog Cap Ikan Ayam Goreng ini mampu menjana pendapatan sampingan yang menggembirakan. Nuffnang semakin menggembirakan hatiku. InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsi lagi nanti dengan Give Away/Contest. Jangan lupa join My Current Give Away ya, mungkin akan ada kejutan nanti. 

Sekadar berkongsi pengalaman dan keterujaan, kalau saya boleh " Sudah Pasti Andapun Boleh" dan mampu pergi lebih jauh dari saya. Dah ramai bloggers di luar sana yang sudah menjana 4-5 angka sebulan. Maaf dari saya kalau entry ini dipandang pada sudut yang negatif.

P/s : Tepuk dada, tanya selera. Gembira dengan pilihan saya sekarang and Nuffnang always make me happier. Apa pula pengalaman anda, did Nuffnang make u happier too?

59 comments:

  1. perghhh...memang matap abes la bro.....

    tips sikit, plisss. =))

    ReplyDelete
  2. Tahniah bro..MAT JOE..pasni kita takyah lepak kat Dorai..kita lepak Hotel lepas nie...wakakakaka

    ReplyDelete
  3. Murah rezeki bro, alhamdulillah.. :) Kumpul2 utk bakal adik Alisya!

    ReplyDelete
  4. me is another one happy newbie nuffnanger (6 month as an active nuffnanger tu kira newbielah kan :))
    congrats bro--me sgt kagum dgn income bro :) memang rezeki alisya sbb papanya gigih in blogging!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah eyrizaqq...
    rezki tahun baru nie...
    saya masih baru berblog...jadi rezki dari nuffnang x baper ummphh lagik..

    ReplyDelete
  6. seronoknya uncle. :)
    bilalah rezeki saya..

    baik pulak tu selalu share. :D

    ReplyDelete
  7. wah.. bnyaknya.. leh la banje pas nih.. hik

    ReplyDelete
  8. tahniah2 semoga berjaya! byk tuu!!

    ReplyDelete
  9. Salam,

    wah mahsyuk, tu income buffered aje ke atau sekali dgn advert?


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  10. waa..banyak nya bro! bila nak belanja hana makan ni? hehe ;p

    ReplyDelete
  11. tahniah bro.. sonok la macam tu.. ;)
    syukur.. rezeki ALLAH bagi.. ;)

    ReplyDelete
  12. pasal nuff nie..aigooo bro..xtau la asyik xde dapat riban2 cam bro arrr...

    siap kene stop lagik, xde earning...xtau la nak watcamner....:0

    ReplyDelete
  13. wah blog cap ika ayam goreng ye..tkde jual di pasaran...hehehehe..apa2pn tahniah

    ReplyDelete
  14. tahniah eyriqazz.. aku nak kumpul juga macam hanglah.. ini yang bersemangat aku.. bila mau cash out tu bro.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Sudah tentunya nuffnang membuat aku gembira.. mungkin tahun depan nuffnang akan bawa aku terbang ke bandung indonesia.. insyaallah.. i love nuffnang

    ReplyDelete
  16. dah tua me punye nuff...xberanak2 lg..huhu

    ReplyDelete
  17. Tak bpe nak epi lah, nuffy majuk! Ngeh3

    ReplyDelete
  18. sang bulan belum muncul??
    wah ada chance tu bro,, heheh

    ReplyDelete
  19. i luv nuff too walopun income masih ciput , tk mcm bro ..huk2..takper,usaha tangga kjayaan kan?

    ReplyDelete
  20. waaa broo..tah niah bro...bulan depan jadi 3000..spae tau =)

    ReplyDelete
  21. yeah... income EMPAT angka memang begitu excited untuk kita as a part time blogger.... yang penting kena teruskan usaha....

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. Rezeki murah tu bro.

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. wow..terkagum jap!! all the best yer..support dr blakang..hehe

    ReplyDelete
  24. wow, congrats... i know bukan mudah untuk mendapatkan angka ni...

    ReplyDelete
  25. muai tu... tahniah... nuffnangku masih ciput...kesian...

    ReplyDelete
  26. Sudah lama saya tidak mendapat BE hampir sebulan jugak... Pernah dapat BE pun tidak seberapa :(

    Saya Kecewa Dengan Nuffnang!

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  27. tahniah bro..banyak tu!!!boleh beli tiket tgk bola kat indon esok ni..hehe

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah , yes we can! huhu

    ReplyDelete
  29. fuh. masyuk. Eyriqazz blog cap ayam, Jejai blog cap kipas udang. Tapi 2-2 masyuk kan? kan? kan?

    Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

    ReplyDelete
  30. #May Maisarah:tips? umm...minat dan jgn mudah putus asa...

    #JAI:Jom lepak hotel..Bang Nara blanje..hik3...

    #Kancilbiru:yieza..

    #Mama Hanim:thanks...

    #Bella Enveeus:thanks..Alhamdulillah,rezeki anak...

    ReplyDelete
  31. #Mama Zharfan :Chaiyok2..Mama zharfan ada potensi tinggi..jgn persia2kan ia..

    #far_east:chaiyok2...

    #snf :InsyaAllah,akan tiba masanya

    #Kasim Ahmad:hik3...rezeki elokla dikongsi2 kan?

    #mommy nana:thanks..Amin...

    #yanmie:Advert+buffered+cpc...

    ReplyDelete
  32. #Anna Boleyn :Jom,mana hana nak makan?

    #J.M.R :Alhamdulillah...berkat sokongan anda semua

    #fRaMe+LenSeS:Alhamdulillah...

    #Yutaka Mushimura:slow2..saya mula2 pun bertatih juga

    #mama tisya :hik3..pasaran gelap ada jual kot..

    ReplyDelete
  33. #Watie Rose:Alhamdulillah...

    #Tn.Punya:dimana ada kemahuan di situ ada jalan..hujung bulan ni akan di cash outkan la..

    #Ibu Emmir : thanks...

    #Tn.Punya:wah2..nak follow ble bro?eden pun blom terjah lagi bandung ni...

    #et :chaiyok2...

    #kaizenshinobi :majuk2?

    ReplyDelete
  34. #ScoTTisHioR:thanks..

    #Fariq:hik3,arini dah muncul

    #Ummi Hanie : yieza,kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dpt sagunya..

    #Syoknyadownload :thanks

    #Hafizrahman :hik3..amin....

    ReplyDelete
  35. #hazman aka species1980;yieza,betoi2

    #Bo the Nerd:Alhamdulillah,bro pun apa kurangnya

    #Sharinginfoz:Alhamdulillah,merasa juga akhirnya

    #Atia Adina :Alhamdulillah...

    #MamaYatie :thanks for the support

    ReplyDelete
  36. #cosmocrazewoman:thanks...

    #intankuterpilih : chaiyok2..usaha lagi...

    #Profhariz : jgn mudah putus asa bro...

    #zuar :hik3..takut mahu ke indon...

    #Peri Pia :Alhamdulillah..

    #Bean Moreno :menusuk kalbu?jatuh cinta tak bro?

    #eykameow : yess..u can...

    #Anwar Suran :thanks

    ReplyDelete
  37. #phreak-id : hik3..bro pun apa kurangnya..semakin popular skangni....usia bukannya penghalang..usia berblog...

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah.. syukur..
    hari-hari jenguk blog cap ikan ayam goreng nih.. hahahaa...
    mantap beb!!

    ReplyDelete
  39. Tahniah bro!
    Teruskan berjuang!!

    ReplyDelete
  40. whoaaa abang Eyriqazz banyaknyaaa, kelip-kelip mata i tengok, beessstnya =))

    Rezeki,. Alhamdulillah =))

    ReplyDelete
  41. wah!!! nak jd mcm bro jugakla.. camner erk

    ReplyDelete
  42. tahniah..teringin nk jd camni gak...;-) http://phatthegreat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. Salam kenal..owhh mmg teruja bila tgk owg dpt byk RM dr Nuffnang..tahniah yer..:D

    ReplyDelete
  44. tahniah bro. teruja tengok earning sebanyak itu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi