December 27, 2010

Penangan Malam Pertama | NorShahrul Idlan Talaha

Norshahrul Idlan Talaha mantap di perlawanan akhir, Strategi memukau


Gambar Kahwin NorShahrul Idlan Talaha (kredit picture HERE)

Inilah penangan malam pertama namanya, sehari selepas majlis kahwin, terpaksa menunaikan tanggungjawab negara bagi Perlawanan Piala Suzuki AFF pertama yang berkesudahan Malaysia 3-0 Indonesia.2 gol dijaringkan Safee Sali dan satu lagi pemain Malaysia hasil assist dari NorShahrul Idlan Talaha dan persembahannya di final memang mantap.

Itulah yang kita mahukan, semangat membara, tidak dapat beraksi di gelanggang hangat, aksi mantap ditunjukkan di gelanggang bola. Hik3, tanpa Tongkat Ali pun tetap hebat.

Tahniah diucapkan buat NorShahrul Idlan Talaha , Selamat Pengantin Baru dan teruskan prestasi memberansangkan di Final Pusingan ke dua di Indonesia nanti. Maybe this time masanya anda jaringkan gol pula?

P/s : Jangan dipandang enteng kepada penangan Malam Pertama. Hik3, Good Luck NorShahrul Idlan Talaha untuk menjaringkan Gol. Glory-Glory Malaysia.Malaysia Boleh!!

19 comments:

  1. hahaha.patutla bersemangat main baekkk punya..baru lepas malam pertama rupanya.memang dasatla penangan malam pertama!hik3..

    ReplyDelete
  2. kalau tak silap mereka dah berkahwin lama dah tapi baru bersanding, apa2 pun memang bagus shahrul ni

    ReplyDelete
  3. hahahaaa... memang mantap game dan skill dia.. :)

    ReplyDelete
  4. congrates harimau malaya..abaikan saje isu yg ntah apa2 tu. fokus.. supportesr! behave! :)

    ReplyDelete
  5. huhu, penangan pengantin baru memang terbaik!!

    ReplyDelete
  6. Penangan tongkat ALI bro.. hahaha.. aku ingat malam pertama dia pospone dulu kot.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Itu namanya penangan malam pertama di gelanggang.memang simpan tenaga betul lah.heheh

    ReplyDelete
  8. time second half,bini dia call.

    "kalau tak main bagus malam ni,jangan harap dapat tido sebelah ayang"


    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. malam pertama apekebendenye!! dye dah kahwin SEBLUM SUKAN ASIA tu lagi da!!!!!!!!!! just sanding je aritu...

    ReplyDelete
  10. #farhana_aziz:hik3,dah lama lepas rupanya..apapun persembahan still mantap..just know yang sehari sebelum tu bersanding aje rupanya..kahwin dah lama..hik3,apapun...tetap mantap...

    ReplyDelete
  11. #Sharinginfoz :hik3..baruje tau juga bro..kalau artis sure laju je kan?apapun..dia still mantap dan hebat walaupun bukan lagi malam pertama..kena tukar tajuk ni..penangan malam ke 100..hik3..bolehke?

    ReplyDelete
  12. #KiD:tuhla..powerr..dah lama aku tak teruja tgk player Malaysia main..kena turun stadium suatu hari nanti ni...

    ReplyDelete
  13. #rammyd:hik3,mestila bangga kan?

    ReplyDelete
  14. #nazihahisa:yiezaa..Malaysia boleh..

    ReplyDelete
  15. Eyriqazz: cantik wife dia kannnnnnn.....

    ReplyDelete
  16. la ni makin baguih bola sepak negara. two thumbs up untuk depa

    ReplyDelete
  17. tak sempat ni malam pertama .
    malam pertama final diutama kan.

    memang kena gelecek je ni wife dia nanti he he he tiba2 golllllll

    warih22

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi