January 25, 2011

Fasha Sandha Look Alike|Punca JeJai dan Fasha Sandha Putus Cinta

Fasha Sandha Look Alike di Google Image Search

Adakah ianya secara kebetulan Hubungan Jejai dan Fasha Sandha Putus  (Check sini, sini dan juga SINI ) dan apa kaitannya dengan gambar di atas? Adakah ini Punca Jejai dan Fasha Sandha Putus Cinta/kaitan dengan orang ketiga @ JEJAI Fasha Sandha Look Alike ? Umm, hanya mereka saja yang tahu kan?

Kata pepatah, patah tumbuh, hilang berganti :

Adakah Si Dia Penggantinya? Tauke Besar Gambir Sarawak...Jutawan Blogger juga ni and LHDN are looking for this guy...

Adakah misi kembar JeJai Look Alike akan berjaya? Hanya masa yang akan menentukannya.

P/s : Jangan Marah naa Je Jai , nanti kena jual.Hik3. Besok kan bro ada dating ngan Fasha Sandha di event Metrowealth itu? Hik, boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang, nanti kena lempang, Dengan Isteri yang sudah jeling memanjang. 

18 comments:

  1. hehe ader jerr ekkk GTO nak kaitkan Jai dgn Pasah Senda tue..

    ReplyDelete
  2. heheheh.. ucapan buat Jejai (teratakarmo).. jangan bersedih.. bunga bukan sekuntum.. banyak lagi dekat belakang rumah eyriqazz ko petik je.. wangi dia sama macam fasha juga.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ihhihih..sabar ja!tp mmg nk gelak pon ada!t

    ReplyDelete
  4. fasha tu dah ada kekasih lain yang beralamat di no92a...

    ENTRY TERBARU: Trafik 300 ke bawah? Meh join ni...

    ReplyDelete
  5. hek hek hek... fasha sandha, number dia pun aku tau.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Ado sajo mr eyriqazz nih! ;p

    ReplyDelete
  7. salam tuan umah..wohh mcm lama jer tak menghendap d cni..ngeh2...gara2 bertukar ke dot com gitu...bizi kendalikan itu ini you ... hikss

    ehem...jejai look alike ! takkan nak juge kat FS...tak yah ler ek...jaga wife leklok jer....hihi

    ReplyDelete
  8. HAHAHA. macam-macam lah bro eyriqazz ni :)

    ReplyDelete
  9. #Ery Farieha:kui3,kui3..tgh merajuk ni ngan ery..tak ajak pun event metrowealth tu..siapalah kita ni jika dibandingkan ngan jejai...asyik2 jejai..hak3..just kidding..

    #far_east:kenakan selagi boleh...ahakss...

    #MamaYatie:apo nak dikato?

    #Myvitrd:hik3..semacam je bro bunyinya..ada2.pekerja indon pun ramai kat setapak ni jejai...

    ReplyDelete
  10. #Gieyana:ahakz2...

    #gaung:eh,tuh alamat rumah je jai tu?mana dpt ni?

    #suffer8zine:ada2 aje...

    ReplyDelete
  11. #KiD :bak no..nak buat panggilan hangit..

    #Fathiha Zainal :hik3..ade2 aje..

    #Ummi Hanie:hik3..betoi tu..saje je nyakat jejai ni...

    #Miza Yusof:life is beautiful...

    ReplyDelete
  12. wahh..sodapnyer cerita..hehe

    ReplyDelete
  13. Aduss... sian kat Je Jai... jenuh dia nak cari idea balas post entry nie... hehehehee

    ReplyDelete
  14. WOW, JE JAI PULAK EK...HEHE
    ABG EYRIQAZZ,
    SUDI2KANLH LINKKAN BLOGSHOP SAYA YG BARU NAK NAIK NI YER...TERIMA KASIH BANYAK2 YER...:)
    http://kedaisoffya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails