January 12, 2011

(Gambar) Motosikal Vespa

Gambar Motosikal Vespa di bawah ini mengingatkan aku kenangan bersama Arwah Ayahku. First motosikal ayahku masih ku ingat, Vespa Plat TA ...... . Vespa itulah yang selalu kami naiki ke sana ke mari dan kata ibuku, vespa itula juga bagi memujuk hatiku time aku bayi sukar nak tidur bawa jalan-jalan keliling kampung.

Warna Putih, nampak cantik juga
Merah Menyala, Sesuai untuk Redmummy ni
Warna Biru ini menguja hatiku

P/s : Pernah naik Vespa tak?

27 comments:

  1. uitt cantiknyaa. katne ni bro ??

    ReplyDelete
  2. Teringat masa kecik-kecik dulu. Vespa memang cool. Bunyi ekzos pulak kuat. Budak kecik kalau nangis, time vespa lalu dia senyap sekejap sebab tengok vespa. Pastu sambung nangis balik .hahaha

    *teringat anak jiran aku masa kat JB dulu, dia la budak kecik tu* Haha


    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    ReplyDelete
  3. menyesal jual vespa lama dengan harga cuma RM350 jer....

    ReplyDelete
  4. sampai sekarang pun still naik vespa lagi~~

    usia vespa tu ngan family kitorang dah 38++..
    vespa yang sangat berjasa,colour hijau~~

    ReplyDelete
  5. masa kecik2 ada kot--dh ingat2 lupa--mcm dlm alam mimpi plak..

    ReplyDelete
  6. lawa2! seingat arep! baru sekali naik vespa!

    ReplyDelete
  7. kiut miut plak yer vespa moden ni..

    ReplyDelete
  8. i love vespa! bwk g dating best neh, haha

    ReplyDelete
  9. nak yg kaler putih tu...kalau pompuan naik memang confirm kena ngurat neh...

    Don't Sudoku and Drive

    ReplyDelete
  10. #z a n a :gambar ni diambil masa KLIMS last year..Kuala Lumpur International Motor Sport..

    ReplyDelete
  11. #phreak-id ;hik3..betoi2..bunyi vespa memang unik...oh,ni yang buat nak beli vespa sebijik ni..

    ReplyDelete
  12. #eelobor:dussh,kenapa jual bro?antik tu..

    ReplyDelete
  13. #Mama Zharfan :alam mimpi?hik3..

    ReplyDelete
  14. #arep_lockermonth:so,how was it?menguja tak?

    ReplyDelete
  15. #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    ReplyDelete
  16. #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    ReplyDelete
  17. #peah @ peps :hak3..confirm punya...

    ReplyDelete
  18. naik vespa dgn bapa sedara, berdiri kat depan tu masa kecik2 dulu...best..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails