January 9, 2011

Juara AJL 25 Jatuh Kepada......

Tadaaa, Juara Anugerah Juara Lagu/AJL 25 jatuh kepada :


Eyriqazz and The Pemuzik Jalanan dengan lagu yang bertajuk :


150 Juta Kali Tol


Nyanyi Skit :



Buat kali ke seratus lima puluh juta
Saya cuba tanyakan soalan yang sama
Bilakah tol akan dihentikan dan rakyat merasa sama
Rakyat didahulukan pencapaian diutama

P/s : Hik3, jangan marah Naa.....Oh, apsal AJL tahun ni rasa cam tak seberapa best cam tahun-tahun sebelum ni ? Rasa cam ada something missingg....

9 comments:

  1. hahaha..sampai aku berenti keje belum tentu tol dihapuskan bro.. heheeh

    Pasal AJL apa yang kurang? memang ada yng kurang sebab aku tak g tengok secara live dekat bukit jalil..hehehe

    ReplyDelete
  2. BRO..me suke faizal tahir!! Gimik dalam air yang best tuhhh!!

    ReplyDelete
  3. ecececehh ingatkan dah tau siapa juara haha up ar video nyanyi bro..mesti meletup..

    ReplyDelete
  4. sbb dah takde senior2 yg masuk. hoho

    ReplyDelete
  5. lawak pengacara dah basi.. balik2 isu selisih faham elly & faizal... walaupun pun lakonan, dah basi laa
    Jom Join GA PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  6. kurang umpphh bak kata orang lama.

    tapi pentas cantik :)

    ReplyDelete
  7. gua rasa yg missing tu.. tade johan dgn zizan.. wahahahaha!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails