January 10, 2011

Graduation Adik|Istiadat Konvokesyen Uitm ke 73

Kata pepatah, better late than never kan? Ini antara memori yang patut diabadikan dalam blog ini, Graduation Adikku pada bulan November 2010 :
Istiadat Konvokesyen Uitm ke 73
Pening juga nak cari hadiah ni
Adik, Pak Su Sekeluarga dan Eyriqazz Sekeluarga
Eyriqazz dan Adik-adik
Sempoi...Baru lepas Grad Diploma la katakan
Aksi Terlampau 2 Adik Beradik
Fuhh, ramai juga Grad Uitm Sri Iskandar, Perak ni
Zaman Sekarang, tak couple zaman Uni tak sahkan?
Jangan Pegang-Pegang (hik2)
Cukup pun Korum
Adik n the Gang
Santai di atas Rumput Uitm

Oh,aku rindu zaman Universiti ku 

P/s : Rindu zaman Universiti tak? 

20 comments:

  1. saya pernah pakai jubah uitm tuuu :D

    ReplyDelete
  2. yeahhh rindu zaman2 dok uni dolu....berkejar2 masuk kuliah sebab bangun lewat, berebut2 dalam bus nak ke kelas, menapak naik ke bilik lecturer...ermmm rindunyerr...

    ReplyDelete
  3. bestnya. TAHNIAH :)
    Tak sabar nak tunggu konvo bulan 8 nanti. hehehe :)

    ReplyDelete
  4. wahhh... sedondon eyriqazz suami isteri :)

    ReplyDelete
  5. seronoknya...teringin tapi tak dpt.

    ReplyDelete
  6. rasa nak ulang zaman blajar..hehehe

    ReplyDelete
  7. time konvo memang laku jual bunga.... anyway geram jugak aku tengok minah saleh sebelah bro tue... hik3x

    ReplyDelete
  8. #arep_lockermonth:sure best.kepuasan yang sukar digambarkan dengan kata-kata

    ReplyDelete
  9. #far_east :yup3...rindu sgt.one of the best moment in our life

    ReplyDelete
  10. #Miza Yusof:wah,seronok.good luck miza

    ReplyDelete
  11. #maslinamansor :kami memang selalu sedondon..petua orang tua2 untuk terus bahagia..

    ReplyDelete
  12. #Amira is mira :zaman belajar memang best

    ReplyDelete
  13. #sw33tdarling:hik3,pewitt katne tu?

    ReplyDelete
  14. #Adzriel AB :takpela,mungkin rezeki di tempat lain

    ReplyDelete
  15. #hazman aka species1980:bunga dan konvo tidak dpt dipisahkan..hik3,itulah salah satu awek mat sallehku di univ...larikk ,isteri kejar...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails