January 6, 2011

Pemenang Give Away Haven Restaurant Cash Voucher

Salam dari Eyriqazz,

Entry GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com dirujuk. So, tanpa membuang masa, diumumkan :

Pemenang Give Away Haven Restaurant Cash Voucher

Atas sebab yang tidak dapat dielakkan (Alisya demam), so cabutan undi dibuat oleh Mamanya @ My Wifey tercinta. Tema romantik apa salahnya wifey yang cabutkan pemenang Give Away kan? Inilah pemenangnya:

Miss Nina memenangi Teluk Batik T-Shirt
MummySyafie memenangi Teh Strawberi Cameron Highlands

RM30 Haven Restaurant Cash Voucher dimenangi :


RM50 Haven Restaurant Cash Voucher dimenangi : Syufaa

Pemenang Best Entry Yang Bakal Memenangi RM75 Haven Restaurant Cash Voucher + 25 GTO Pointz jatuh kepada :


Dan pemenang yang dinanti-nanti, the Grand Winner yang memenangi RM100 Haven Restaurant Cash Voucher goes to :


Buat pemenang, sila e-mailkan nama penuh anda, Alamat, dan juga No. telefon untuk urusan penghantaran hadiah di iman1237@hotmail.com .

Tahniah diucapkan buat semua pemenang, yang tak menang, boleh cuba lagi di lain masa. More Give Away and Contest akan muncul...

38 comments:

  1. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya..taniah semua..tlepas aku nk join contest..huhu..ada contest baru nnt jemput ek..hehe

    ReplyDelete
  3. congrats pada semua pemenang... takde rezeki nampaknya..hehehe...

    ReplyDelete
  4. waaa tahniah all...
    saya belum ada rezeki :)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!! :)

    ReplyDelete
  6. gud luck pada semua yg menang...waaa bee takder rezeki laa

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang terutama,mama zharfan.Rezeki dapat makan tempat best macamtu ^_^


    Terima kasih juga pada Bro Eyriqazz yang baik hati anjurkan GA...moga selalu murah rezeki bro..insya Allah

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang dan yang tak berjaya cuba lagi

    ReplyDelete
  9. wah mama zharfan menang lagik huhu tahniah pada yang bertuah

    ReplyDelete
  10. ala blom ada rezeki la nak menang!!anyway esk mmg nak pg celebrate besday en suami kat haven tu!!!!

    ReplyDelete
  11. wah, menang ke?? alhmdlh, dpt 30 kira okey la kan. hehehe.. tq iman

    ReplyDelete
  12. tahniah pada yang menang.MZ menang lagila hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah pd semua pemenang :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  14. OMG....!!!!!
    my first winning GA/contest what so ever.......
    thank you very much eryqazz..thanx to ur wife too..
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua pemenang... :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdullilah, 1st GA winning contest selepas 2 kali menyertainya!... TQ Erypazz nnti kak rose e-mail kan particulars... tq again

    ReplyDelete
  17. Waaaaa.... Menang? Terharuuuuu..
    Trima kasih banyak2..
    Gua sorang jerk kew laki yang menang..? Wakaka...
    Ada ong la tangan mama dier.. hehe..
    Nak emel cepat2.. Rezeki memang tak tolak... Haha..

    P/s: Tahniah jugak kepada pemenang lain.. kikikiki....

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang..ASROL gua tag lu hari tuhhh..hadiah separuh-separuh..hehe tahniah bro

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada semua pemenang.. sapa dapat voucer tu jangan tak pegi.. rugi wooo..sebab tempat tu memang cantik.. aku dah pegi hari tu time anniversary..

    ReplyDelete
  20. tahniah utk smua pemenang dan tahniah MamaZharfan dpt entry terbaik

    ReplyDelete
  21. Tahniah again buat pemenang dan yang tak menang jangan merajuk hati,cuba lagi....yiezaa..i will try untuk dptkan more sponsors in the future..

    ReplyDelete
  22. tahniah semua!! tumpang seronok...tak kesah tak menang pun, may be next time..(ayat versi memujuk ati yg sedey..)kekeke..melwak jer

    ReplyDelete
  23. hehehehe..sukanye dapat hadiah :)

    trimas to uncle & mama alisya
    ~alhamdulillah

    ReplyDelete
  24. tq bro eyriqazz!!! me dh email :) --me baru balik dari heathrow airport--gi ngantar my niece balik msia

    then bukak lappy, nampak ramai yg update me psl result contest ni..mode excited ni:)

    Insya Allah, me nak dinner utk my bday kat Haven ni :)

    congrats to all winners esp GP winner. :)

    kiss +hug for cutey alisya :)

    ReplyDelete
  25. Tahniah3 pd pemenang semua..cayalah..tuah 2011..hehe :)

    ReplyDelete
  26. Terima kasih pada semua yang ucap tahniah... terutama JAI.. lu memang best bro.. huhuhu....

    ReplyDelete
  27. alhamdulilah..rasa nya ini pertama kali saya bertuah bila join contest..kebetulan plak anak tekak ni mengidam teh storberi..

    terima kasih..nanti saya email kan add yer..

    ReplyDelete
  28. tahniah kepada pemenang....

    DeQdEq sedih sbb tak menang..huhuhuuh..tapi enjoy...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails