January 21, 2011

Penangan Aiskrim Kampung/Plastik

Fuhh, dah lama tak pekena Aiskrim Ala Kampung/Plastik, penangannya memang terangkat, sampaikan Alisya pun tergoda sama

23 comments:

  1. salam cikgu

    aiskrim malaysia tu... rindunya nak makan... 1o sen satu mcm2 perisa ada ~

    ReplyDelete
  2. hehehe...style ah gmbar..trgoda tgk..mau pekena yg asam pnya pon lyan..

    ReplyDelete
  3. haha...my fav aiskrim jugak tuh! ais krim malaysia namanye tu..hehe

    ReplyDelete
  4. huhu....dah lama x makan aiskrim macam tu..dulu jual rm0.20 sebatang :)

    ReplyDelete
  5. mmg favourite arep kot..kat kampung memang fames!hehe :p macam macam jenis ada!hehe

    ReplyDelete
  6. pergghhh siyes shedapp ni ;) comelnya alisya :)

    ReplyDelete
  7. kite panggil aiskrim malaysia

    ReplyDelete
  8. kid suka asikrim asam boi atau kacang hijau,, dulu buat sendiri je masa kat rumah bujang.. hehhehehe

    ReplyDelete
  9. Alisya comel je mkn ais krim tu... tp ais krim nye x bkk lagi.. kesian die dpt mkn ais2 kat luar tu je.. ayah nye nape x bkk kan ais krim budak tu...

    ReplyDelete
  10. kena perisa asam boi... mmg best!

    ReplyDelete
  11. hahaha.. eyriqazz.. kau cuba buat aksi lucah ni... hehehe.. panjangnya aiskrim tu.. hehehe.. dulu tok aku ada juga jual aiskrim kampung tu.. macam2 perisa ada.. tapi tak sempat jual.. cucu kasi perabih dulu... hehehe

    ReplyDelete
  12. lama betul tak makan aiskrim macam ni

    ReplyDelete
  13. #♥ manje ♥:salam,ohh..aiskrim 1malaysia nama betulnya ya?mmg favourite since kecik lagi ni....

    #iniialahaku:asam sedap..kecik2 suka perisa mangga

    #waalllaa! :oh,aiskrim malaysia rupanya nama

    #Azrul Hisham :kecik2 10sen je sebatang..mak pun slalau buat..sedap

    ReplyDelete
  14. #arep_lockermonth :yieza,kat kampung memang famous..kat bandar susah nak dpt...huk3..

    #Mama Zharfan:sedap2..thanks mama zharfan

    #Lyana:yieza,suka aiskrim malaysia

    #KiD:wah,terror bro...skang ni dah tak buat ke?boleh eden dtg berkunjung ke rumah

    ReplyDelete
  15. #niDa :hik3,bukan taknak buka..marah dia nak usik aiskrim dia..last2 terbuka sendiri...

    #ejaMaria :asam boi memang terangkat

    #Myvitrd :aksi lucah?hak3..ada2je bro ni..hik3,dulu pengasuh aku selalu buat..hari2 mesti makan ...

    #Sharinginfoz:jangan tunggu lama2..

    ReplyDelete
  16. satu skng 40sen. aku ada gambar hasanah n alisa makan aiskrim bersama, mcm adik beradik

    ReplyDelete
  17. ais krim malaysia. masa kecik-kecik arwah tok miza selalu buat dan jual. 1 seposen. sekarang dah susah nak jumpa air krim malaysia ni.

    ReplyDelete
  18. alamak, paknye pun kn ke? hahaha kelakar...eh tp yelah memang sedap tau, lagi2 klu aiskrim kacang ..perghh!! sudah kang kyan gi cari plastik eskrem kang buat sdiri je nanti...hahahaa yelah kt sini mana ada org jual, biasa umah2 / kdai runcit je jaul


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  19. aiskrim..aiskrim..asam boi ada, nenas ada, milo ada...miss my kecik2 time :)

    ReplyDelete
  20. #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h :hik3..dah abis...

    #Matjoe :mahalnya kaN?cpt2 upload bro...

    #sw33tdarling :hik3..bolehla terjah rumah amy camni...

    #Miza Yusof :memang susah especially di bandar..

    #yanmie ;hik3,kak yan buat,nanti kami terjah...

    #MamaYatie ;yup..selalu makan time di rumah pengasuh

    ReplyDelete
  21. Tanniah kerana memenangi tempat ke 3 contest :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails