January 21, 2011

(Gambar) Sunset Pantai Bagai Lalang

Sungguh seronok pergi makan Ikan Bakar Bagan Lalang sambil menikmati pemandangan matahari terbenam (Sunset). Special thanks to Mat Joe :

Eyriqazz Sekeluarga, view yang cantik
Romantik juga kan dengan pemandangan Sunset ini
Oh, I Love this Sunset Picture
Indahnya Alam Ciptaan Tuhan
Jauh Perjalanan Luas Pengalaman

P/s : Sukatak lihat pemandangan Matahari terbit or terbenam?

16 comments:

  1. cantik tempat... boleh plan ni ke sana... makanan ok tak bro?

    ReplyDelete
  2. suka tgk ur family..very romantik..

    ReplyDelete
  3. dah lama bebenor tak ke sini...
    sunset & sunrise mmg cantik...

    ReplyDelete
  4. cantik nyer...

    ehh kat mana ehh pantai bagai lalang ni..?

    ReplyDelete
  5. arep kat kedah selalu gak tengok sunset! very chantek sgt!hehe :P

    ReplyDelete
  6. Gambar matahari terbenam nie memang besh layan sambil kena angin sepoi2 bahasa....

    ReplyDelete
  7. mesti laa suka beb tgk sunset kt pantai

    ReplyDelete
  8. dapat tembak ngan dslr best ni.... [verangan dah niii]

    ReplyDelete
  9. menarik dan cantik :)
    lawalah tempat ni. memang strategik :)

    ReplyDelete
  10. Salam,

    ha'ah view yang sangat best! serius yan suka view mcm nie, mkn pun cam romantik je...ehehe :)

    oh ye, alisya mcm mana? dah ok ke time tidonye? ke masih lewat tido?


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. pic yg 1st tu sgt cantik!!! bertiga tu--so sweet :) i like :)
    me doakan moga2 cepat2 ber-4 yer :)

    ReplyDelete
  12. # azuan :memang cantik..pergila bro..makanan puas hati..refer entry latest bro...nyam2...

    #Ilhamny.com;thanks..

    #rasp:kan?Ciptaan tuhan yang begitu mengkagumkan

    #mama wanie :cantik..pantai bagan lalang ni di sepang, selangor

    #arep_lockermonth:yup,sunset n sunrise..memang cantik...

    ReplyDelete
  13. # hazman aka species1980 ;yieza..kalau bro bawak awek time tu, mesti dia suh bro masuk meminang terus..hik3..

    #Matjoe;yieza..terbaikk..

    #sw33tdarling :hik3..my wish list too...

    #Miza Yusof ;yieza...memang puas hati..


    # yanmie :terbaik..umm..alisya masih susah tidur..smalam pukul 2 lebih baru tidor..dussh..pening dibuatnya...

    #Mama Zharfan:thanks..saya doakan yang terbaik..berempat sure lebih meriah kan?we r planning too...

    ReplyDelete
  14. nice sunset pics by the sea :)

    ReplyDelete
  15. waaahh... cantekk cantekkk cantekkkkk!! suker sangattt! memang romantik gituhhh

    ReplyDelete
  16. #ken;yup,memang cantik

    #*∽ IZAN ∽* :apa tunggu lagi?terjah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails