January 19, 2011

Sunway Integrated Resort City Show Lights

Last month punya cerita, baru sempat nak update :


YB Dato’ Sri Dr Ng Yen Yen launch the merrymaking at Sunway Integrated Resort City

YB Dato’ Sri Dr Ng Yen Yen with the Big Boss from Sunway City

Dancing Show, Ini Favourite Bean Moreno ni

Entah kenapa Penari ni asyik jeling-jeling kat aku, Nak kena luku ngan wifey ni...Hik3..

Macam Cendawan La Pulak bentuknya tapi memang cantikkan?

BUkan Main takut lagi Alisya dengan rusa kat belakang tu

P/s : Tak sabar nak booking menginap di Sunway Resort Hotel & Spa (Hotel 5 Bintang) redeem hadiah menang MySelangorStory last time. 

13 comments:

  1. memang suka tenguk cahaya di waktu malam. Cantikkan..nak gi ke i city tu pun tak pergi lagi.

    ReplyDelete
  2. menang contest mmg sesuatu yang beruntungan kan.. kalau tak, takkan ler nak saja2 menginap hotel yang dekat2 camni kan..?

    ReplyDelete
  3. wah..seronok jugak kalo dapat tidur hotel bertaraf 5 bintang ni :)

    ReplyDelete
  4. apa lagi bro.. redeem cepat2 hadiah tu.. memang cantik sunway ni waktu malam..

    hahaha.. kelakar pulak aku dengan kau nak kena luku ni.. hik2

    ReplyDelete
  5. wow! cantiknya :)


    *bro kenapa tak buat pop up window untuk komen ?

    ReplyDelete
  6. bestnyer bro asyk menang hadiah jer..

    ReplyDelete
  7. #kak ina kl (1) :memang cantik..I city memang wajib kena terjah ..

    # sw33tdarling:setuju..mahu harganya at least RM200+ tu..time camni la nak merasa..

    #e.l.i.s.s.m.i.e:hik3...sonok2..bawah wifey n anak bini sure lagi seronok...

    #Myvitrd ;hik3...nak redeem ,tgh nak pilih tarikh yang sesuai...boleh redeem tiket sunway lagoon juga nanti...bukan aku nak kena luku,penari tu nak kena luku ngan wifey...hik3

    ReplyDelete
  8. #Amira is mira;yieza,memang cantik..

    #Miza Yusof :memang cantik..saje je berubah angin..hik3,dah di pop up kan kembali..

    #Kaseh NazLieza :ishh,takdelah asyik....rezeki ...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. cantik! macam i-city lak!b'mandi cahaya!

    ReplyDelete
  10. sunway resort & spa memang besh!! me pernah menang contest mamy poko/pa &ma --sbb nama adik ipar me, so me bagi lah kat dia, and dia kata siyes beshhh hotel tu :)

    ReplyDelete
  11. whooaa.... NIGHT SHOW yang sungguh menarik.... tapi menarik lagi bila dapat bermalam kat HOTEL lima bintang tue

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails