February 9, 2011

Alisya Mahu Pulang ke KL

Hoho, Balik KL. Dussh, orang sedih nak pulang ke KL, dia excited pula
Amboi,amboi, Santainya Alisya
Alisya bersama Abang Long Sekeluarga ( Upin dan Ipin sekali)

Menarik




Sunset yang cantik..

P/s : Rindu betul Alisya dekat Abah Tok nya, setiap kali terpandang lelaki berkopiah di KL , mesti di panggil, "Tok, Tok" , sangkakan Abah Tok nya.

8 comments:

  1. huhu :P byk barang alisya bawk!huuh :P

    ReplyDelete
  2. kiutnya alisya, rasa nak cubit2 pipi dia dia....hik3

    ReplyDelete
  3. err, nak ngorat alisya tu boleh.hehe:P

    ReplyDelete
  4. wow.. bestnyer naik tren.. Last time aku naik pun masa tadika dulu.. teringin nak naik skali lg

    ReplyDelete
  5. huhu..bnyknya alisya shoppinggg

    ReplyDelete
  6. memang sedih bila lama2 kat kampung nak balik kl balik..my nuha pun asyik duk sebut2 ajer tok nenek kat kampung :(

    ReplyDelete
  7. anak2 mmg xcited bila nak balik kg..tp kalo lebih seminggu mula lah tanya, Mama bila kita nak balik KL? huhu..of coz windu kat mainan2 & kwn2 dia org la tur

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails