February 11, 2011

Cuba Teka Nama Makanan Ini

Cabaran Makanan | Kalau anda terror Cuba teka nama Makanan Ini...I.e. Mee goreng Ladna..

P/s : Misteri gift menanti buat peneka terpantas yang tepat...

70 comments:

  1. nasi goreng ayam dan sambal belacan..;)

    ReplyDelete
  2. nasi ayam penyet..haha..sesuka hati menembak..

    ReplyDelete
  3. nasi dagang kelantan dgn kepak ayam goreng

    ReplyDelete
  4. slm...nak cuba boleh,sy tak tahu coz selalu main bedal je apa kat dpn mata.

    nasi goreng ayam ke ni???ntah la,memang tak tahu la..haha

    ReplyDelete
  5. nasi goreng singapore

    nasi goreng cina + ayam goreng

    ReplyDelete
  6. nasi goreng ikan masin + ayam goreng

    ReplyDelete
  7. xtaw.........tp nasi tu cam nasi dagang..lauk jew lain

    ReplyDelete
  8. nk try boleh??

    nasi goreng berlada..

    sebab tgk nasi tu mcm ada serbuk lada jer.. :P

    ReplyDelete
  9. cam makanan kat restoran D'dapur jep kt sksen 7~hehe

    ReplyDelete
  10. nasi gorang cina... pluss ayam goreng

    ReplyDelete
  11. nasi goreng ayam sambal belacan
    eheheee

    ReplyDelete
  12. nasi dagang kot...
    nasi dagang ayam plus sambal hijau!

    ReplyDelete
  13. macam lain je colour nasik..

    NASI DAGANG AYAM

    hahahahaha

    ReplyDelete
  14. deqdeq nk cuba.....nasi goreng ayam penyet....:-)

    ReplyDelete
  15. Thanks buat Semua yang meneka..tapi belum ada jawapan yang tepat lagi..hik3...boleh cuba lagi...

    ReplyDelete
  16. Nasi Dagang kepak ayam goreng sambal belacan! :)

    ReplyDelete
  17. ala..salah la pulak, nasi ayam bersama sambal belacan istimewa, heheheh! pepandai je ieda ;p

    ReplyDelete
  18. nasi pulut ayam bersama sambal belacan :p

    ReplyDelete
  19. laporpo de mezionet la avianz

    dalam bahasa betulnya 'nasi goreng cina tanpa sayur campur (yang tak sedap) + kepak ayam'

    ReplyDelete
  20. nasi dagang gayanya..awat ada ayam goreng+sambal plak...huhu..confius

    ReplyDelete
  21. Erkk...sebenarnya kan dok skodeng dari malam tadi..hahaha, tapi tatau lahh. rasa2 lah macam "nasi kebuli" jee..erkk sah2 salah ni, tak pe mat gebu hentam jee ni...

    ReplyDelete
  22. nak cube try jgk..

    nasi mandhi..

    ReplyDelete
  23. macam nasi dagang lauk ayam goreng dgn sambal cili api je...

    ReplyDelete
  24. NASI SEMALAM TAK ABES.. hehehe.. guwau jer...

    ReplyDelete
  25. nasi ekonomi atau pun nasi goreng ekonomi. wiwiwiwiw~

    ReplyDelete
  26. dtg tengok lagi..tak puas ati nih..haha

    mcm betul jerk jawapan mat gebu..penah makan sekali nasi kebuli (org trg panggil nasi buli). Gini la rupanya kot

    ReplyDelete
  27. nasi goreng ayam penyet.

    nasi dagang ayam penyet


    HAHA. main hentam je ni :D

    ReplyDelete
  28. Salam,

    Makin mencabar..Masih belum ada peneka tepat..hik3..

    ReplyDelete
  29. Nasi Beringin Baru aku makan semalam dekat Opis.. dekat Bangsar ada jual... betul ke Bro.. hehehe

    ReplyDelete
  30. wahh ini mcm hasil masakan mamak nih!
    nasik goreng kg! huhu
    (kemaen confiden lagik ku!) ;p

    ReplyDelete
  31. Hik3..masih belum ada peneka tepattt...

    ReplyDelete
  32. Nampak unik dan menyelerakan..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  33. Takde Klu ke? Contoh klu: boleh didapati di mana?.. atau ada dalam blog entry ke..?.. atau harga makanan ni.. takpun bagi address kedai yang jual ni.. Bertambah rezeki pekedai tu sbb GTO tolong promote!!!

    Sesungguhnya tak tahu nama.. Nasi Dagang Power kot.. hehehe,.. Gara gara nengok jjcm a ni..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  34. blom ada pemenang...klunya?hik3..biarla rahsia dulu...

    ReplyDelete
  35. teka nasi salah, meh Miza teka pulut ayam pulak. HAHA

    ReplyDelete
  36. nak teka nak teka..

    nasi goreng ayam ladna...

    ReplyDelete
  37. teka yang lain pulak boleh tak nie bro hehe

    ReplyDelete
  38. teka yang nie pulak...

    nasi dagang terengganu berlaukkan kepak ayam goreng bercicahkan sambal cili padi...

    ReplyDelete
  39. nak teka lagi lah. hehehe

    nasi dagang goreng berlaukkan ayam goreng dicicah sambal belacan cili padi hijau :)

    ReplyDelete
  40. tiada jawapan yang tepat..nampaknya kenalah reveal jawapannya nanti dan hadiahnya diberikan untuk contest yang lain.,...ok tak?

    ReplyDelete
  41. tak der kerr bagi hadiah untuk jawapan yang sipi2 tepat tue...hikhik

    ReplyDelete
  42. nak teka last nie...hehe

    nasi goreng cina ayam goreng kepak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails