February 11, 2011

Eyriqazz Dikejar PapaRazzi


Eyriqazz Dikejar PapaRazzi ( Credit Picture to Daydeck )

Abisla, blogger Cap Ikan Ayam Goreng dikejar Paparazzi selepas pulang dari Tune Talk Briefing semalam. Fuhh, dah tak aman rupanya hidup seorang blogger ni. Hak3, perasan betoi, takdelah gurauje. Saje si Daydeck amik gambar Candid masa pulang semalam.Thanks Daydeck for the picture.

P/s : Apa yang korang paling suka jadi blogger ni? Umm, myself, antara part yang paling saya suka adalah event-event menarik bersama Nuffnang dan lain-lain yang boleh saya sertai.

24 comments:

  1. blogger terkenal bawak anak ikan mantop.... ehehhe
    guro jer

    ReplyDelete
  2. part yg aku suka sebab aku ada kawan2 yg aku tak pernah jumpa.. :p

    ReplyDelete
  3. betul2.. salah satunya yg best untuk blogging coz nuffnang huhu

    ReplyDelete
  4. kiranya dah popular lah tu
    lepas ni leh bergelar blogger jutawan pulak

    Jom baca: Tutorial Link Entry di Komen

    ReplyDelete
  5. rezeki rezeki :) usaha berbaloi

    ReplyDelete
  6. waaaa mencik semalam sesat barat cari bkt damansara sampai 9.30. ppuan dalam GPS tu mendajalkan aku ngan husband...hahaha...

    ReplyDelete
  7. suspen jer tajuk ek...keke

    blogger cap ikan merah ayam utan goreng..perghh..mahal tur! muahaha

    ReplyDelete
  8. wah kantoi dengan kereta MYVI.. hehehe

    ReplyDelete
  9. hehe gambar tuh nampak real :)

    ReplyDelete
  10. @daydeck86 :saya takde anak ikan..ikan akuarium adalah..hik3

    ReplyDelete
  11. @suffer8zine:popular?jauh panggang dari api

    ReplyDelete
  12. @sicKo^:KAN2?most blogger memang ok je semua

    ReplyDelete
  13. @ farra-eng :ahaks..tepuk dada,tanya selera

    ReplyDelete
  14. @atty's:blogger jutawan?hik3..byk kena bayar income taxtu...

    ReplyDelete
  15. @Kancilbiru:sayapun hampir sesat..gps macam pening..sib baik saya follow sixth sense saya...

    ReplyDelete
  16. @MamaYatie :mahal3..susah cari di pasaran...

    ReplyDelete
  17. @Myvitrd :myvi yang byk berjasa...

    ReplyDelete
  18. @ Melz:hik3,daydeckmemang terror bak2 amik gambarni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails