February 26, 2011

Jejaka-Jejaka Terhangat


Baruje pulang dari Meet Up Jejaka-Jejaka Terhangat. Member-member Satu Universiti di UK dulu. One of them tinggal di satu kondo , jadi dia ajak makan-makan/lepak-lepak. Masak Nasi lemak lagi. Who Said guys can't cook? Masa zaman belajar dulu pun, almost 3-4 kali seminggu eyriqazz masak tau. Catch up time, 3-4 jam berborak-borak. 

P/s : Oh, All Of them still Single & Available. Ada yang anda berkenan? Boleh saya rekomenkan...Hik3...

14 comments:

  1. ooo.... kira macam jejaka terhangat di pasaran la yerk...hehehe

    ReplyDelete
  2. Ini BF Hanis Zalikha tuh kn?!

    ReplyDelete
  3. waaa..besh nye hang out same2.. :)

    p/s ; already got haven restaurant voucher..TQVM! :)

    ReplyDelete
  4. Bf hanis zalikha? Yang mana satu?

    ReplyDelete
  5. get together..bestnya..tmbah ada nasik lemak..layann..hehe

    ReplyDelete
  6. ur frens umur berapa ni bro? me nak match dgn my frens yg masik single, tp my frens dh 34 lah this year

    ReplyDelete
  7. #Ayuni :kenangan yang sukar dilupakan,kan?

    #yangbaik :yup,terhangat di pasaran...stable job,baik hati, just don't have enough time to find a suitable gf..

    #Anonymous:which one?

    #arep_lockermonth:memang best...

    ReplyDelete
  8. #syufaa:yup..best..oh, dah dpt ekks? Sorry la,lambat skit dihantat..both quite busy..

    #shaza :agak3 yang mana satu ya>?

    #SyAfaWaNi ♥‿♥ :memang layan..dahla dia terror masak...kalah chef wan tau..

    #Mama Zharfan :29..oh, diorang punya taste...umur 21-25 only..hik3...

    ReplyDelete
  9. aku dah lama tak jumpa kawan2 sekolej aku dulu... rindukan zaman belajarlah pulak..

    Offer dari eyriqazz sapa nak cari jodoh contact dia.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wah.... gitu pulak duit dah stable masa pulak tak 'stable'... ala apa susah serah jer pada mak bapak, kalau masih ada kepercayaan la macam orang dulu2... tapi dah ada bro eyri tolong carikan apa salahnya yer... hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhh pasni bro bleh masak2 untuk blogger laaa hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi