February 19, 2011

Kalah Pun Dapat Hadiah|Magnolia Sherbet Blogging Contest

Yey, Menang Stok Aiskrim Magnolia Sherbet Selama Setahun

Hik3, just kidding. Baruje dapat e-mail dari Nuffnang, tak sangka Kalah Contest Magnolia Sherbet pun dapat hadiah Consolidation :


2 Tiket Wayang untuk setiap peserta

Bagus kan? Kalah pun dapat hadiah. Bak Kata Mama Zharfan , Rezeki Ada di Mana-Mana ,tak cuba tak tahu kan? . Eyriqazz sendiri pun sepanjang berblogging baru sekali menang hadiah Utama blogging Contest, tapi memang puas hati, LG HDTV 32" dan subscription Astro B.yond selama setahun sebagai hadiah. 

So, jangan takut untuk mencuba. Oh ya, penyertaaan Contest|Sponsored Post dari Eyriqazz pun masa dibuka. Jangan lupa join, tarikh tutup 28 February 2011. 

Sharing is Caring, InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsi.

P/s : Weekend ni kena terjah Midvalley, isteri mengidam nak makan Aiskrim Magnolia Sherbet. Susah betul nak dapatkan Aiskrim ni, sesetengah pasaraya je ada jual. Yang pasti, ianya menepati selera kami seisi keluarga..

10 comments:

  1. yesza --rezeki ada di mana2, tp nak kena ada usaha :) no pain, no gain :)

    me curious nak try mkn magnolia sherbet tu :)
    best bro menang tv 32 inch tu!!

    ReplyDelete
  2. tahniah..!! kid pun dapat tiket wayang.. (tapi bukan dari magnolia laaa) hehehe

    ReplyDelete
  3. memang susah nak jumpa... tetiba rasa nak g carik lepas tengok gambar tu... terliuq
    Yeah! Bakal jadi Ibu

    ReplyDelete
  4. kat tempat saya lagi susah nak carik aiskrim magnolia sherbet niee...

    ReplyDelete
  5. ermm x sangka plak diorg nak kasi hadiah kan.. at least taklah sedih sangat sebab kalah. bila aku nak collect tiket tu pun x sure lagi lah.

    ReplyDelete
  6. terkejut arep bace!!ingatkan betul2 dapat belakan untuk setahun..huhu :P nuffnang the best lah!!

    ReplyDelete
  7. wahhh mmg untung la, best dapat hadiah

    Terkini : Ikan Berkepala Buaya

    ReplyDelete
  8. mesti sedap kan aiskrim tu..tak sabar nak rasa..

    Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

    ReplyDelete
  9. tu namanya rezeki bro.. kalau kita pemurah..insyaallah rezeki pon murah nak masuk.. kalau kedekut.. sendiri faham lah ye.. hik2

    ReplyDelete
  10. wah! tahniah bro :)
    bestnya. rezeki dan tuah bro :)

    TAHNIAH :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails