February 16, 2011

Restoran My Mom's Chicken Rice|Citarasa Linda Onn

Restoran My Mom's Chicken Rice|Citarasa Linda Onn

Weekend lepas, terjah Tesco Ampang. Ingat nak makan di Restoran My Mom's Chicken Rice milik Linda Onn ni, tapi batalkan niat bila tengok tak ramai orang even time weekend . Umm, anyone pernah makan di sini tak ? How was it? Teringin juga mencuba suatu hari nanti kalau ianya berbaloi untuk disinggahi.

15 comments:

  1. sedap, harga pun ok, yg kt shah alam tu ok....

    ReplyDelete
  2. Wanie pernah mkn lah kat situ,
    tapi cawangan kat Shah Alam,
    ok jugaklah rasanya,
    tapi x taulah skg mcm mana,
    hurm....

    ReplyDelete
  3. huuh,,teringin jugak nak makn tmpt nih! tapi mane la de restoran nih tempat arep!

    ReplyDelete
  4. tak pernah rasa. tp kalau kamilah... tempat tak ramai camni mmg was2 nak singgah. bukan tak nak cuba tp takut kecewa~

    ReplyDelete
  5. me dh pernah try sekali, last few years, rasanya ok jer, setanding dgn chicken rice shop :)

    ReplyDelete
  6. la ingatkan dah try, baru nk tanya sedap ker makan kat sini..hehe

    biasa makan nasi ayam kat tesco je, sedap siap buh cendawan lagik

    ReplyDelete
  7. penah makan branch dkt ampang point...oklah, not bad

    ReplyDelete
  8. suspen je kan kenapa tak ramai tu.

    ReplyDelete
  9. Assalam,

    Mwana sefamily pernah makan dua tiga kali kat situ....

    ReplyDelete
  10. sodap kot..! sbb dolu dok tgk fahrin ahmad makan chicken rice dia, cam best jer. he3..

    ReplyDelete
  11. @Ayuni :thanks for ur feedback..kenala terjah camni lepasni

    ReplyDelete
  12. dulu selalu jugak mkn situ.sblum tu selalu pergi branch kat ampang point.ok jugak.not bad la. menu pun ada mcm2 selain nasi ayam.suker sgt dgn kerabu mangga dia.owh sedap.skrng ni tktau ler kut2 ada pembaharuan.bila la agaknya linda onn nk bukak kat melaka..ermm

    ReplyDelete
  13. pernah makan sini , berkali2 nasi ayam sedap juga ..

    ReplyDelete
  14. penah makan kat shah alam....sedap sangat...
    tapi yang kat shah alam tu dah tutup...kecewa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails