February 18, 2011

Sambil Menyelam, Sambil Minum Air

Bijak, Bijak, Sambil Menyelam, Sambil Minum Air..

P/s : Oh, best kan kalau ada DSLR ? Teruja juga dan lebih teruja bila baca ENTRY Ini, sanggup kerja Part Time di Giant untuk memenuhi impian memiliki DSLR. 

P/s/s : Tuhla, degil sangat tak dengar cakap Isteri. Kalau tak, dah pakai DSLR sekarang ni...Huk3..Sesal dahulu pendapatan....

12 comments:

  1. itulah demi DSLR kan... klu aku pun sanggup but aku dah ada dah pun.. hehehe

    ReplyDelete
  2. teringin nak pakai DSLR gak.. tapi mesti muka tak selalu masuk camera dahh.. sbb takde orang nak tolong ngambekk

    ReplyDelete
  3. pandai JARD tue cari duit sampingan yerr...bijak bijak...bro pegi part time kat Tesco lakk hihi

    ReplyDelete
  4. nyelam jap lah.. hehehe.. kid takde lagi DSLR.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. ini betul2 menyelam sambil minum air. hikhik :D kagum dengan jard tu. keje kat giant untuk cari duit lebih.

    ReplyDelete
  6. ehem ehem..hari ni hari jumaat tau..

    ReplyDelete
  7. sekarang ni baru aku sedar kelebihan DSLR

    ReplyDelete
  8. aku jgn kata DSLR yang digital kamera pon tarak.. belum ada rezeki.. kalau g event nuffnang tu.. aku pinjam je orang punya.. huhu

    ReplyDelete
  9. DSLR nei memang sonok kalau ada ...macam2 boleh explore pasal fotografi... cuba tanya carl samsudin sure dia ada stok dslr yang murah2x...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails