March 29, 2011

Cupcakes Kitchen Guardian|Yummy,Yummy...

Weekend lepas, sempatla redeem Cupcakes Kitchen Guardian dari Milkadeal . Pi redeem di rumahnya di Jalan Lee Woon, Ampang yang tak jauh dari rumah saya. Pujian buat pemilik Kitchen Guardian kerana senang berurusan dan menepati janji. 

4 Cupcakes for RM10. Harga sebenar RM25. Untung beli di Milkadeal
Nampak sedap, agak-agak sedap tak?
Model terbaru Cupcakes Kitchen Guardian..Hik3..just kidding..


Overall, memang puas hati. Memang yummy dan sedap. Menyesal pula beli satu voucher je aritu. Yang paling suka wifey la, Saya sempat makan sebiji, dia makan 3 biji. Hik3, kalau camni ,bolehla order untuk birthday Alisya nanti. Dalam perancangan....

Thanks MilkAdeal, saya memang puas hati dengan deal ni. Nanti-nanti buat laa lagi deal ni ya? Kalau RM25 4 biji rasa cam mahal sangat la kan? RM10 tu, ok...Hik3, ingat mudah ke nak buat Cupcakes?

12 comments:

  1. cantik cupcakes tu. mesti sedap kan :)

    ReplyDelete
  2. alaaa nyesal plak rasanya tak beli deal yg nih, ari tu berkira kira sbb jauh nak pi pick up huhuhu

    ReplyDelete
  3. nampak sgt beshh..me peminat cupcake--sama plak mcm ur wifey hehhe

    alisya jgn lupa invite aunty suzy tau bday party nanti ;)

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaa!! shah mmg pndai tgk kek!! grr..sedapppp tuhhh


    jom baca dan komen Emak marah anak bertudung?

    ReplyDelete
  5. GTO ni apa maksdnya?...blog ni di rekemenkan oleh Miza Yusof~ heeee

    ReplyDelete
  6. Bilalah ada pluang nak singgah merasa ini...

    asyik keluar gelap balik pun gelap...

    ReplyDelete
  7. #shahjiehan: gto=great teacher onizuka...thanks miza yusof for recommendation...

    ReplyDelete
  8. huhu memang nampak sedap. haih kalau lah kat india ada kan.

    ReplyDelete
  9. Tak pernah cuba beli melalui kupon milkadeal. Kena cuba nanti jika ada benda yang OK

    ReplyDelete
  10. memang berbaloi beli ngan milkadeal.. semua benda yang mahal nak beli sebelum ni boleh try..

    ReplyDelete
  11. cupcake memang sedap tapi sy tak berapa berkenan ngan cream kat atas kek tuh,banyak sangat..muak jadiknyer..huhu lain org lain rasenyer kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails