March 18, 2011

Hadiah Yang Boleh Buat Suami Menitis Air Mata

Hadiah Yang Boleh Buat Suami Menitis Air Mata (Kredit Picture to Oh Malaysia)
Ini Mesti Sumijelly, Wifey Myvitrd or Yanmie yang search ni...

Orite girlz/Isteri, pandangan seorang suami,inilah Hadiah yang Boleh Buat Suami Menitis Air Mata :

Nokia E7 menjadi pilihan Myvitrd. Malarang Kak, apa tunggu lagi?
Memang Menitis Air Mata Je Jai kalau dapat Hadiah Ni...(Asyik-asyik Je Jai...Fuhhh)

Oh, Kalau wifey belikan ini,boleh Menitis Air Mata sayani
Apa Kurangnya Hadiah tidak terhingga ini?
Takpun, Hadiahkan nya Seminggu di dapur dan tolong Kupas/Kopek bawang..Memang menitiknya air mata (Credit picture HERE)
Hadiah Yang Last ni, Enough Said....Confirm Suami Menitis Air Mata...

21 comments:

  1. Rasanya hadiah yang last tu memang suami menitis air mata la, air mata gembira tak terkata..:)

    ReplyDelete
  2. yang last tu bukan setakat air mata, dengan darah sekali menitis. apa guna pedang samurai banyak-banyak kat dinding tu kan..hehe

    ReplyDelete
  3. haha...memang menitiskan air mata suami....tapi air mata saya juga akan menitis,sbb duit habis,hehe...

    ReplyDelete
  4. yg last tu... dgn air mata bininya pun boleh menitis.. sama ada sebab kena jadi janda atau kena lempang...uishhhh!

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yg paling last tu, mau menitis air mata darah..
    ;p

    ReplyDelete
  6. hadiah last tue yang tak dapat dibayangkan... huhuhu

    ReplyDelete
  7. nokia E7: Best gila, tapi baik bagi kat diri sendiri. wakaka!

    Jejai fasha: X mo la cite artis. :P

    Dslr:: naaaakkkk... isteri pon nagis kot kalau suami bg yg ni. :P tukar jap.

    baby! hadiah paling bernilai kan.

    Boy! sape tu bapak rajin sgt. meh kenalkan kt saya. saya! saya lah!

    gambar last sakit wooo...

    ReplyDelete
  8. Nokia E7 tu kalau dah ada satu baru boleh beli lagi satu untuk bagi suami/isteri.

    Yang ke 2 last tu memang bagi.bagi suami kerja di dapur.

    Jom ke FARISZ@AZ.Com

    ReplyDelete
  9. hahaha.. ko memang buat aku menitis air mata pagi ni.. macam tahu2 je.. hp wife aku rosak semalam.. bila keluar entri ni.. terus wife kata nak hp baru abg.. pagi ni aku menangiskan air matalah ni.. hehehe..

    apa pon bahagiakan isteri adalah cara yg terbaik buat suami..

    Nikon DSLR.. pergggg lagi satu buat aku menangis.. huhu

    Gambar last tu.. memang buat potong stim malam jumaatlah bro.. hahaha

    ReplyDelete
  10. yg len nmpk mcm sedih gembira yang kat bwh sekali tuh! kalau sedih mmg sedih abes laa~

    ReplyDelete
  11. haha.. mcm2 la. act mac bzday my hubby tgh survey2 jgk nk bg hadiah apa la. tp x mo la smp di menitis airmata ekeke

    ReplyDelete
  12. yang last tu bukan suami menitis air mata, tapi kena sepak terajang sampai menitis air mata isteri :p

    ReplyDelete
  13. sob sob.. mmg menitis ayaq mata laa.. hehe

    ReplyDelete
  14. Hahaha..siot jer hadiah yang last tuhh

    ReplyDelete
  15. hahaha..yg potong bawang tu lawakla..tgk cara potong pun dh nak menitik air mata..tp yg last paling best..hua hua hua

    ReplyDelete
  16. yang last tu, confirmed tak menitik... kang airmata tak menitik, darah bini yg menitik kat situ.. hehehe

    ReplyDelete
  17. HAHAHHAA adoiiiiiiii ada gak ke org google keywords tu ye??? haha :))


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  18. haha...memang, klau saya dapat semua tu pun menitis ayor mataku..huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails