March 9, 2011

Nokia E7 Malu-Malu Denganku

8 March 2011, ke Menara Maxis KLCC untuk mengambil Handset Nokia E7/berpeluang untuk direview selama 2 minggu :


Bergambar bersama rakan bloggers yang turut terpilih sama, MrPiratz dan Faiz
Sign dan Isi mana yang patut
Sambil lepak-lepak di Ofis Maxis yang memang cantik dan mempesona

Namun,apakan daya. Nokia E7 Malu-malu denganku. Sebelum pulang, test phone dulu. Tak dapat nak Onkan handphone. Charge bateri, masih belum dapat On kan juga. Umm, Sorry, ada masalah. Kena tukarkan phone ini n we will call u back bila dah dapat tukarkan phone ini nanti.

Special thanks to Fiona dan April yang begitu friendly dan profesional. Very nice talking to them. Normalla dalam kehidupan, takkan semua going on smooth je kan? It's OK, i will take it on positive note. Saya insan terpilih,dalam byk-byk phone saya seorang saja yang perlu ditukar untuk Nokia E7 .
Security memang agak ketat di Ofis Maxis ini
Apapun, We Will Meet Again Maxis. Nokia E7, please don't be malu-malu lagi...Next time, our 2nd date already...

Date Pertama bersama Nokia E7 kurang menjadi
Dia malu-malu, sembunyikan diri
2nd date bakal menyusul nanti
Oh, tidak sabar ku menanti

**Penantian sesuatu yang mengujakan

P/s : Ada info yang dikongsi tentang pemilihan Blogger for Maxis10 ini? InsyaAllah, akan saya kongsi-kongsikan nanti along the way bersama Review Nokia E7 nanti. 

31 comments:

  1. Wow..Tahniah bro...rezeki anak lagi tuh...review yea...tgh dok jengok² pasaran HP jugak ni...

    ReplyDelete
  2. dapat henpon pree kaa?bestnya!!

    ReplyDelete
  3. rosak ke? aiyak. kena extend masa review ar gitu.

    ReplyDelete
  4. murah rezeki bro eyriqazz.. bukan sennag nak dpt peluang mcm ni...

    ReplyDelete
  5. wahhh beruntung nya bro eyriqazz terpilih utk review hp by maxis. tentu masyukkk kan.. :)

    ReplyDelete
  6. http://nabamku.blogspot.com/2011/03/bosanputus-asa.html

    ReplyDelete
  7. Salam...bestnyer kalau terpilih utk review produk nokia terbaru nie..huhu.apakan daya lum rezeki ;)

    ReplyDelete
  8. nokia e7 malu-malu kucing sebelum menyengat,
    ater dah pengreviewnyer ensem sangat...

    amacam pantun dua karat sayer?*sambil lap-lap peluh kat dahi*

    ReplyDelete
  9. wah...jelesnye sy kpd kamoo nih... camne leh terpilih?camne leh join bnd nih? serius jeles...hahahaha...

    ReplyDelete
  10. salam abang, saya cuma nak tanya abang dah dapat email saya ke belum

    ReplyDelete
  11. lepas review terus sambar lah kan :) syoknya..

    ReplyDelete
  12. WAHH BEST NWAY TAHNIAH YA..:)

    ReplyDelete
  13. WAHH BEST NWAY TAHNIAH YA..:)

    ReplyDelete
  14. pergh! penantian itu satu penyiksaan..

    eyriq, pls check email from MDT.. :)

    ReplyDelete
  15. #Dinda Iva :HIK3..belum dpt review...tapi still teruja...

    #Encik Blogger:ehh,review saja..tak semestinya dpt..

    #perli news:review dulu...dapat or tak lepas diorang tgk review tu...

    #@xiM :hik3..mana ada free..review je...untung sabut timbul...

    #Syima Emi:Alhamdulillah..thanks to Maxis10 memberikan peluang..

    ReplyDelete
  16. #Halen :apa yang masyuk ya?

    #Maziela_84 :be strong k? sudah saya terjah...

    #Naim Nordin:hik3..cubalah..blom cuba,blom tahu kan?

    #suffer8zine :best...

    #♥ Che NamNam ♥:hik3..kreatif pantun..4 bintang....

    ReplyDelete
  17. nokia E7 terkejut..sebab tokey rimau datang.. heheeh.. tu pasal dia tak boleh on.. takut hang ambil foto gadis2 hehehehe

    ReplyDelete
  18. #alongxp :camne terpilih?camne nak join?tunggu..akan saya buat entry pasal ini nanti...

    #secantikmanis:dah terima....

    #e.l.i.s.s.m.i.e :eh,belum tentu lagi..diorang pun cakap smalam..tak guarantee dpt..

    #Ana admi:thanks..

    #makdara TERdiva :dpt email tu..later reply ya..

    ReplyDelete
  19. congrats yer bro :)
    besh dpt review phone canggih+dpt terus lah kan phone tu :) rezeki tu!

    ReplyDelete
  20. Tetap akan diberi 2 minggu dari second date nanti kan? Kiralah extend period review blogger blogger lain :p

    ReplyDelete
  21. Bukan nasib lagi kot.. so bile leh dapat?

    p/s: masih pening2 gik ngan E7 ni..

    ReplyDelete
  22. wah...mekasih abg eyriqazz...

    ReplyDelete
  23. #Myvitrd :hak3..ye tak ye juga..

    #Mama Zharfan:daPAT review..dpttu belum pasti lagi...

    #Vincent Chow ;hik3,yup..they extend the date for me...dikira dari tarikh ambil nanti...

    #nurayunni :best

    #Piratz:hik3...lunch nanti nak pi amik...bro takpe,bro memang expert bak2 phone ni..

    ReplyDelete
  24. aku suka gambar angle bro amik menara maxis tu... ade bakat seni fotografi laaa

    ReplyDelete
  25. yang lagi 2 orang tu blogger mana, bagilah link...ehehe


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails