March 11, 2011

Soalan on Nokia E7


Salah satu requirement untuk review Nokia E7  Maxis10 ini adalah : saya perlu menulis satu entry on FAQs(Frequently Asked Questions) dari readers berkenaan Nokia E7 ini.

So, appreaciate ur Comment. Apa yang anda mahu tahu, bertanya berkenaan Nokia E7. Some of the Question sebagai contoh seperti entry sebelum INI :

1)btw bro, nokia ne kualiti gambar n video dia cemane yer?
2) NOKIA OVI STORE TU APE YER?TAK TAHU SGT FUNGSI DIA..
3) btw kamera berapa pix ye??
4) ko cari kelemahan dan kekurangan yek

InsyaAllah, saya akan buat satu entry untuk menjawab persoalan itu. Kalau saya tidak mampu menjawabnya, maybe i will e-mail it to Maxis10 or Nokia Malaysia.

Appreaciate ur comment. In return, saya akan buat satu entry during/after  this 2 weeks review programme on "Tips/How To Increase Ur Chance to Be Selected as a Reviewer 4 Maxis10 Programme" . Ianya berdasarkan pengalaman peribadi dan juga persoalan yang telah saya ajukan kepada wakil dari Maxis 10 .

12 comments:

  1. wah..soklan aku ada dalm senarai...

    seyes.. kalu best.. seyes leh sambar satu......

    cuma nak tahu kekurangan dan kelemahan nya.. iyerla.. at least tahu dr pada dah beli baru tahu.. lagi keciwa.. nak tukar confirm tak dpt kan??huhuhu

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. Apa yang istimewa tentang Nokia E7 berbanding Nokia N95?

    ngeee...

    ReplyDelete
  3. berapa harge henfon ni ye?

    ;p

    ReplyDelete
  4. thanks for your strawberry coffee

    Dah sampai semalam...ptg ni baru nak cuba minum :)

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tunggu tips #maxis10 tuh..byk kali try..ahaha

    ReplyDelete
  6. bro, processing time dia laju ke lambat? sbb kdg2 bila aku smartphone nokia ni, jari jemari ku lagi laju drp penampilan huruf-huruf di skrin..

    ReplyDelete
  7. handphone ni guna symbian 0S ker? version bape

    apisv3.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ni henfon ke?.. hehe..nampak macam mini laptop je.. soalan pastinya tentang camera.. dah ada dalam list tu..
    JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  9. siyes enticing ni..me drooling mode :p

    ReplyDelete
  10. wow berkenan lah E7 nih ...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails