April 29, 2011

Adik Saya Bikin Saya Panas Pula!!!


Fuhh, kalini adik saya pula yang bikin saya panas. Memang panas, rasa macam nak terjun je dalam swimming Pool. Nasib baik weekend ni nak Pi jalan-jalan cari pasal. Fuhh, nak kena betoila adik saya ni, selamba memanaskan hati ini.

Panas tak? Memang Panas...Geram,geram, jealous, jealous..Riban-riban juga Nikon D90 ni

Uwaa, Saya Mahu juga DSLR. Takde orang nak kasi Give Away ke? Hik3...

16 comments:

  1. duit nuffnang & churp2 byk bole bli dslr tu...:)tkpn bole pinjam adik punye...hehehe

    ReplyDelete
  2. suspen ler..tp mmg panas ni..bahang smp sini ni,caner?

    ReplyDelete
  3. Insya Allah ada rezeki nuffnang bolehla sambar satu encik Eyriqazz

    ReplyDelete
  4. nak bagi cake D90 boleh tak..? :D

    ReplyDelete
  5. Kalau ada GA nk bagi DSLR-saya pon nak joinnn...hihii

    ReplyDelete
  6. Fuh fuhhh~~
    Mmg panas lg hangatttt.. Hehe.. Ala.. Mr Senior agkt la 1. Takyah tggu ada give away. Hik2! ;p

    ReplyDelete
  7. wah ni aku pon panas juga ni... bikin panas.. takpe ada rezeki boleh je sambar bro..

    "Nak beli iPad 2 ke DSLR ni ye.."

    ReplyDelete
  8. tumpang minat dgn DSLR ni..tp belum ada rezeki..huhuhu.

    ReplyDelete
  9. tumpang minat dgn DSLR ni..tp belum ada rezeki..huhuhu.

    ReplyDelete
  10. Mber Aku Ada Nak Lego Dia punye..
    Baru Pkai 1thn... Full Set... Len 70-105mm... RM3100

    ReplyDelete
  11. terkejut tgk tajuk... nak dslr rupanya ye~

    ReplyDelete
  12. nak DSLR jugak tapi kompon tk tahu gune ekeke

    ReplyDelete
  13. bro..... skang nie dah makin ramai member yang guna....jom la angkat satu.... baru sonok nak amik gambar AMBER CHIA....hahahahha

    ReplyDelete
  14. Perghh memang panas nie bro..uihh boleh terbakar nie..takleh jadi nie..jom..jom..angkat 2 bijik..satu untuk lu satu untuk gua amacam..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi