September 4, 2010

Reload & Wow | Hadiah Bernilai RM20 Juta Untuk DiMenangi

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

Reload & Wow | Hadiah Bernilai RM20 Juta Untuk DiMenangi


Wow, Berita Baik dan Gembira Buat Pengguna Xpax, UOX, SOX, Celcom Blues dan juga Celcom Success. Promosi terbaru dari Xpax yang begitu mengkagumkan dengan Hadiah bernilai RM20 Juta untuk dimenangi. Apa Yang Perlu Anda Buat bagi pengguna di atas? Mudah Saja :


Terus Aktif dan Reload sekurang-kurangnya RM20 seminggu dari 18 August Sehingga 10 Oktober 2010 dan anda berpeluang untuk memenangi :
Hadiah Bernilai RM20 Juta Untuk Dimenangi

Antara Hadiah Menarik Untuk Dimenangi dan Bakal Dimenangi Serta Tawaran Dari Promosi Ini Adalah :

RM20 Juta Untuk Dimenangi, Tunggu , Yang Menariknya :

1) Hadiah adalah 'sudah pasti' asalkan pengguna 'Reload' sekurang-kurang RM20 Seminggu bergantung kepada nasib anda

2) Antara hadiah yang menanti adalah :
- RM1,000 Wang Tunai ( 1,000 Pengguna sahaja)
- Handphone Vodafone (terhad kepada 100 Pengguna sahaja)
- Percuma 'Air Cash' RM5 (2,000 Pengguna sahaja)
- Percuma SMS ke Celcom Network ( dari 20 ke 3,000 sms, sah tempoh untuk sehari)
- Serta pelbagai hadiah menarik lagi ( Bolehla besarkan gambar ataupun Singgah di Sini : Reload & Wow Promotion )

3) Pengguna tidak akan menerima hadiah yang sama setiap minggu ( contohnya first week reload RM20, second week reload lagi RM20, pengguna akan menerima hadiah yang berbeza untuk first dan 2nd week)

4) Apa yang perlu dibuat adalah reload minimum RM20 seminggu dan nantikan hadiahnya (Tidak semestinya RM20 sekali reload, asalkan seminggu cecah RM20 sudah dikira dari Isnin hingga ke Ahad)

Oh, hadiah yang begitu mengujakan. Saya tergoda. Saya jatuh cinta. Hadiah kegemaran saya sudah pastilah RM1,000 Wang Tunai dan juga handphone Vodafone. Wang Tunai itu bolehla digunakan untuk Hari Raya yang semakin hampir, Handphone itu pula bolehla saya hadiahkan buat Ibu Tersayang sempena Birthdaynya yang bakal menyusul tak lama lagi.

Oh, saya teruja. Saya dulu adalah pengguna Xpax namun kerana tersangat berpuas hati dengan Perkhidmatan Celcom, saya upgradenya kepada Line Postpaid untuk both saya dan Isteri. Saya ada bercerita pasal Pengalaman Saya dengan Celcom di entry INI : BlackBerry® Storm™ 9520 Bagaikan Petir Memanah Jiwa 

Oh, saya mahukan Hadiah ini. Namun bagaimana ya? Saya sekarang ada dua handphone dan satu phone belum ada simcard lagi. Bila saya lihat kembali, Wahh, saya masih layak untuk memenangi hadiah ini , anda pun boleh juga jika anda bukan pengguna Xpax dan senarai di awal entry , inilah caranya :

Bukan Pengguna Xpax? Jadilah Pengguna Xpax, aktifkannya dan percuma Airtime RM5 lagi untuk 2 bulan bila reload RM30

Bukan susah pun kan? nak aktifkan Xpax, bolehla beli prepaid Card permulaan dan aktifkannya. Pelaburan yang memuaskan lebih-lebih lagi hadiah adalah dijamin. Mana tahu, kata pepatah untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Rezeki Ayam Nampak Di Kaki, Rezeki Kita Mungkin Bersama Promosi Xpax ini pula?

Jadi, apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Reload & Wow Promosi dan Hadiah Mempesona
Saya teruja, Alisya pun Sama
Apa tidaknya hadiah menarik belaka
Kalau Menang Cash RM1,000 Bolehla Tambahkan Duit Raya Buat Puteri Tersayang Sudah Semestinya

Lebih lanjut berkenaan Promosi Yang mengujakan Ini, boleh la refer di sini [ Click Here ]

P/s : Jom Sama-sama kejari Hadiah Menarik Ini, Hadiah Sudah Pasti, Manatau rezeki kita menjelma Nanti, Tentu Tersenyum Sampai Ke Pipi . Jangan Pula Menyesal Kemudian Hari, Bila Lihat Rakan Xpax menang hadiah menarik , kita pula kecewa kerana takut untuk mencuba peluang yang sudah ternanti dan terhidang di depan mata ini.

86 comments:

  1. Yup..betul tu. Saya sebagai pengguna XPAX dah dapat pun ganjaran nya, Hari tu top up RM20 er dh dapat kredit RM3 FREE... untung kan??

    Lagi banyak top up,lagi tinggi ganjaran nya...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. ni kalau menang cash, boleh la wat belanja kawen. haha.

    ReplyDelete
  3. @AngahSayang2314 :sama2..jadi apa tunggu lagi?

    ReplyDelete
  4. @Sumijelly:wah2,untung sumi...kalau dpt rm1,000 blehla blanje eyriq ya?hik3

    ReplyDelete
  5. @GaDis CoMeL :boleh2 aje...dah nak kahwin ke?

    ReplyDelete
  6. Salam..wah terbit jugak ini entry...nice entry!! kakyan baca sampai wowwww x terkata hadiahnye :)

    ReplyDelete
  7. chomel alisya senyum. tolong daddy buat advertorial

    ReplyDelete
  8. memang peminat setia x paxx..alisya tu bakal menantu akak kan..kiiii

    ReplyDelete
  9. kene bertukar la pasne nampaknyeeee...hehee

    ReplyDelete
  10. memang setia dengan celcom rasanya dah lebih 10 tahun tapi postpaid, hmmm agak2nya Berapa Kerap Topup?

    ReplyDelete
  11. @yanmie:apa lagi kak yan,joinla..manatau ada rezeki..ble kasi duit raya kat alisya...

    ReplyDelete
  12. @Matjoe:hik3..like father like daughter kan?

    ReplyDelete
  13. @kak ina kl :kesetiaan yang berbaloi kan akak?hik3,dah 3-4 orang nak bermenantukan alisya ni..bolehla buat rancangan cari menantu

    ReplyDelete
  14. @ darkbatman :tuka2,tukar2..jgn tak tukar...

    ReplyDelete
  15. @Sharinginfoz:samalah..dari dulu memang pengguna celcom

    ReplyDelete
  16. hoho..sebab best guna Celcom la sy pun tukar kepada postpaid..isk3..xpe. kalau gatal tgn, sy g beli simkad Xpax. sangguuppp..:D

    ReplyDelete
  17. betul..celcom mmg menguntungkan..tiap2 bulan ada jer free topup...kena cuba yang ni pulak..

    ReplyDelete
  18. Nak jooin. tapi selalu tak bernasib baek. huuuu.. takpe2.. akan datang perlu topup RM20 setiap minggu! kalau menang hadiah besar, sy kasi tau. hohohooh

    ReplyDelete
  19. pakai celcom tapi postpaid! huhu.. tak boleh join la nampaknya..

    ReplyDelete
  20. macam rugi la plak nk topup rm20 seminggu..kredit sy yang rm5 ni pun boleh bertahan sampai sebulan..huhu yela, orang tak ada awek la katakan :(

    Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

    ReplyDelete
  21. tapi saye ni upax.. student bukan suke reload pun.. hoho..

    rm5 boleh tahan 2minggu tu kalau student.. haha

    ReplyDelete
  22. xpax ok ke....ak pakai digi...xpena pakai xpax...nice post....=p

    ReplyDelete
  23. ellis pon ada celcom jugak...xpax!!! banyak benefit dpt dari celcom..

    ReplyDelete
  24. ni la best kalau gune celcom.. macam2 ada.. mmg puas hati la gune celcom ni! dah la jimat ;))

    ReplyDelete
  25. >_<" aku pakai bil.. sah-sah takleh join

    ReplyDelete
  26. @~ ReD ~:jom sekali..sayapun sanggup...weekend ni mahu beli pack xpax

    ReplyDelete
  27. @ Kancilbiru :cuba,cuba..jgn tak cuba..kalau ada rezeki,tak kemana...

    ReplyDelete
  28. @MaryamJamilah:join,join...manatau rezeki di bulan puasa nak beraya ni..

    ReplyDelete
  29. @hans:apa tunggu lagi?bertukarla kepada xpax

    ReplyDelete
  30. @Afra Yuri:boleh2..ambilla line xpax sekali..berbaloi2 juga...

    ReplyDelete
  31. @ x-po :jadi,apa tunggu lagi bro?carilah awek..hik3..

    ReplyDelete
  32. @hamzah ian :rm20 ble tahan berbulan2 kan?so..apa tunggu lagi?

    ReplyDelete
  33. @ SAM :x pax memang ok..pernah pakai before..memang bagus

    ReplyDelete
  34. @ellis suriyani:betul2.banyak benefit kan?

    ReplyDelete
  35. @Nur -al- Ain:jimat dan setuju 100%..memang berbaloi sekali...

    ReplyDelete
  36. topup 20 dengan celcom dapat hadiah,masuk contest GTO pon dapat hadiah..

    masyuk la hidup dapat hadiah ja macam ni...

    :)

    ReplyDelete
  37. bro GTO memang masyukkk abis!!!!

    ReplyDelete
  38. @iQBaL HaSBuLLaH :contest eyriqazz hadiah tak guarantee..top up celcom xpax,hadiah dijamin

    ReplyDelete
  39. @DaHLia :thanks..ur turn will come...

    ReplyDelete
  40. wah! tergoda! tergoda!. Sya dah lama tak topup celcom..leh lah topup klu macam ni. tapi nak kene topup 20 per week, bnyk tu...sdngkn 30, 3 bulan pun belum tentu habis guna...huhu..ada 2 nombor lah bro..1 lagi postpaid.

    ReplyDelete
  41. GTO! thanks comment blog haku amat dihergai...lagu pon haku dh tuka....harap kali nie ok

    ReplyDelete
  42. mmg dh guna UOX pon..
    nnti leh la topup rm20~
    besnya klau dpt hadiah hp dri Upax..

    ReplyDelete
  43. Wahhh saya pelanggan setia Maxis pun boleh teruja dengan tawaran Celcom nih! Nak beli 1 la XPax ;p
    Thanks for the info

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  44. Celcom mmg terbaiklah! *winkwink

    ReplyDelete
  45. banyaknya hadiah.. berbaloi-baloi tu kalau dapat

    ReplyDelete
  46. @Sya Isya;top up sekadar termampu..tidak semestinya wajib 20 seminggu...lagi byk,lagi tinggi chancenya la...

    ReplyDelete
  47. @||| PöJìé PööH ||| :apa tunggu lagi?cpt2 la sambar...

    ReplyDelete
  48. @myravea :agree....memang terbaik..

    ReplyDelete
  49. @Kulanz Salleh:yup,memang berbaloi2...

    ReplyDelete
  50. mantap ni.. tp syg, num xpax aku dah mati.. so, tak dpt nk rebut peluang ni T_T

    ReplyDelete
  51. wah...nice info...igt blog saper punya contest la nak bagi 20 juta..rupa2nya celcom..no wonder la...;)

    ReplyDelete
  52. saya suka celcom! mmg suka bg bonus. lg2 loyal customer mcm saya yg dah 6 tahun nombor sama hahahaha. kdg2 rasa ta sabar nak tnggu hari perayaan. topup je dapat bonus. love celcommm

    ReplyDelete
  53. Semalam, elok abes ja baca entry ni, suddenly dapat SMS dari Celcom pasal info nih... Kira saya tau benda ni dari eyriqazz.com dulu berbanding Celcom!!! yeah!

    ReplyDelete
  54. wow...semalam ibu saya dapat 30mms free....valid sampai hari ni jer....lepas ibu topup rm30.....

    ReplyDelete
  55. celcom mmg terbaek lah!!! dulu,kini&selamanya..

    ReplyDelete
  56. mahu berpindah ke celcommm
    yeee haaa
    kaya kot 20 juta
    ish2

    ReplyDelete
  57. @Zon Artis staff:sempat lagi..jom rembat xpax kembali..bukannya mahal pun kan?

    ReplyDelete
  58. @black_mel ;hik3..pemurah celcom..jom la join...manatau dpt duit raya RM1,000

    ReplyDelete
  59. @neyra shazeyra :itulah..masa pakai xpax dulu mcm2 dpt..skang pakai postpaid pun ok juga...bil murah,call pun murah

    ReplyDelete
  60. @lAl :oh ye ke?hik3..no wonder...

    ReplyDelete
  61. @Atia Adina :wah,berbaloi jugak kan?blehla antar gambar byk2...

    ReplyDelete
  62. @joegrimjow:apa tunggu lagi?hik3...

    ReplyDelete
  63. Perlukah aku switch Hotlink ke Celcom atau tolong topup utk adik rm20 seminggu, akan difikirkan kemudian

    rm 1k tu, mak aih tergugat iman pengguna hotlink seperti saya

    ReplyDelete
  64. mari kita sama2 mncuba nsib..ehehehe

    ReplyDelete
  65. suka3x..saya guna celcom khas tuk tepon family @ ganu..sungguh jimat & berbaloi2

    ReplyDelete
  66. @ Rjuna :hik3,tepuk dada,tanya selera...apapun,celcom xpax memang best

    ReplyDelete
  67. @Kaseh NazLieza:marila mari,kita reload xpax sama2

    ReplyDelete
  68. @MamaYatie :kan?memang berbaloi2...

    ReplyDelete
  69. berbaloi-baloi^^ tapi kan...sim kad u pax i..sudah arwah...uhuk

    ReplyDelete
  70. wow! RM20 juta?
    berbaloi-baloi :D
    meh join ramai2
    hee~

    ReplyDelete
  71. dah 2 minggu da xtrime pown reward..reload dah lebih rm50...

    ReplyDelete
  72. @Anonymous: I think u ble check dengan Celcom regarding this..U can contact them :

    Call them at 1300 111 000 or dial 1111 if you’re calling from your mobile
    Email us at careline@celcom.com.my

    ReplyDelete
  73. saya nk kongsi crita gembira ckit..saya ni bukan stdy kat mlaysia,stdy kat luar..balik mlayisia jarang2 je...n then,b4 raya aidilfitri 2010,saya dapat beraya di mlaysia...time tu saya xde no mlaysia,biasa la,bila lama x reload,nombor lama saya mati...saya pon beli la no baru,i beli no celcom sbb si DIA pakai no celcom..dia pon suruh la bli CELOCOM BLUE...

    n then,bla ade awek ni,hari2 kol..hari2 topup,kering poket!hehehe...tup2 dua tiga hari lepas raya,CELCOM msg ckp saya menang duit raya rm1000..saya buat bodoh je la..ingtkan msg tipu2..ye lar,zaman teknology cangih2,mayb org tipu...

    2 3 hari lepas sy dpt msg tu,sy tak hirau pon msg celcom tu,until one day tu,masa saya makan ptg,ade operator dari celcom call ckp saya bleh pegi amik duit tu kat office celcom!sy mmg x percaya kot,n saya x pernah tau pon ade contest ni..hehehehe...

    alhamdulillah la,rezki saya...mungkin celcom da tau sy tengah mengumpul duit nk tunang..heheheh

    dapat 1000 ni ingt nk bli cincin tunang,ditaja celcom!hehehe

    tu je la..byeee

    sya_hei@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  74. celcom memang terbaik! celcom memang debom :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails