April 15, 2011

Bagusla Celcom Ni...


Bagusla Celcom ni.. Hantar reminder terlewat bayar. Siap boleh dapat 100 free net sms lagi. Hik, kalau camni, kena bayar lewat-lewat selalu la...Boleh dapat freebies...

P/s : Setakatni happy lagi dengan Celcom Postpaid ni..In the future tak taula...Hik3...


12 comments:

  1. kdg2 baik ada makna tu. haritu celcom broadband lewat byr 2 bulan pon dah sampai surat saman dari lawyer. huhu

    ReplyDelete
  2. selalu lambat kang, dia dah tak bagi freebies dah, dia bagi denda. hahaa~

    ReplyDelete
  3. hehe.. saya punya prepaid takde bil..kalau bil boleh gak buat taktik mcm ne

    ReplyDelete
  4. bagus ! peringatan kan. hehe :D

    ReplyDelete
  5. memang bagus bro..sebab tu no. aku diterminatkan aku g sambung balik..hehehe

    ReplyDelete
  6. lagi bagus kalau celcom bagi LG Optimus tu kat kita ye dak?haha

    ReplyDelete
  7. hahahaha...kantoi tak bayar lagi hehehehhee

    ReplyDelete
  8. bijak2...nak suruh orang bayar bagi 100 sms free...mesti tak terasa ati kena suruh bayar kan...hehehe



    New Entry: COUNTDOWN

    ReplyDelete
  9. wahh sikit jer bill tu! huhu..i nih asek byr sekaligus over 100 never dpt freebies pon! **dengki. ;p

    (xreti nk control penggunaan credit. mmg salu perabih boreh jo byr bil)hukhuk
    oww mungkin eyriqazz blh bt entry "cara2 control penggunaan credit POSTPAID" hehehe

    ReplyDelete
  10. i luv celcom..!! connecting me to my family..yesterday..today..always..n hopefully forever! hehee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails